Næstved By

Klassisk murermestervilla i utrolig attraktivt kvarter

Der findes intet så charmerende som en murermestervilla, og netop nu har I chancen for at blive de nye, lykkelige ejere af en velholdt én af slagsen, der endda har en super beliggenhed i Næstved.

Samværet er i fokus med en stue og et køkken-alrum, som åbner til en formidabel træterrasse, og dertil kommer fire værelser på første sal og en god kælder.

I bosætter jer på en lukket villavej, og for enden af gaden ligger Lille Næstved Skole, afd. Herlufsholmvej. Der er under 700 meter til pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøb, og så kan fritiden fyldes med naturskønne oplevelser langs Susåen eller med byens kulturelle tilbud.

Herligheden slås an ved første øjekast på murstensejendommen, der er opført i tre etager – endda med mulighed for at inddrage det uudnyttede loftrum, hvor der allerede er lagt gulv og isat et vindue.

I stuen er en stemningsskabende brændeovn placeret som centrum. Det skal desuden nævnes, at skorstenen blev istandsat i 2001 med støbt isokern. Tilstødende ligger køkken-alrummet, hvor en Miele-pyrolyseovn, et gaskomfur og en håndvask fra Blanco vidner om gennemtænkte løsninger. I bør også bemærke de snedkerfremstillede radiatorskjulere i begge opholdsrum.

Se mere om boligen hos Nybolig Jan Milvertz

Kommentarer