Debat og politik

Ken Kristensen (V) indtræder i Folketinget under Morten Dahlins barselsorlov

Christiansborg: Her skriver Ken Kristensen under på, at han vil overholde Grundloven som medlem af folketinget. Privat foto.

Efter et netop overstået landsmøde i Venstre i weekenden, går partiets politiske ordfører, Morten Dahlin, nu på barsel og forventer at være væk i 11 uger.

Hans plads i Folketinget varetages i mellemtiden af Ken Kristensen, der er viceborgmester i Køge Kommune og folketingskandidat i Sjællands Storkreds.

Ken Kristensen skriver blandt andet på sin facebookside:

“Det her er specielt. Folketinget har nemlig bedt mig om at indtræde som medlem under Morten Dahlin’s barsel. Det gør jeg selvfølgelig med glæde og ønsker Morten en god og velfortjent barsel. Perioden bliver på 3 måneder og jeg vil gøre mit yderste. Da jeg startede i politik savnede jeg politikere der gjorde hvad de sagde og sagde hvad de gjorde.

Der er masser at tage fat på og jeg vil kæmpe for borgerne i vores dejlige kommune og andre kommuner omkring os i perioden. Tak for tilliden!”

Kommentarer