Karrebæksminde på menuen
Næstved Bryghus stod for de våde vare, Martens Røgeri & Frokostrestaurant, Enø Kød, Enø Grill & Steak House, Kanal Kroen, Smålandshavet, Vejrø Resort og Marco havde disket op med en masse forskellige lækkerier som sammen med et godt glas øl eller vin, skulle give deltagerne en forsmag på, hvad man kan forvente, hvis man ønsker at aflægge restauranter og fødevareproducenter i sommerlandet et besøg.
Allerede fra starten var der stort ryk ind, og det nye initiativ vil måske blive en tilbagevendende begivenhed. Det hele er arrangeret af Karrebæksminde Erhvervsforening i samarbejde med Copenhagen Cooking & Food Festival. Hvor mange smagsprøver der blev udleveret er der ingen tal på, men flere af deltagerne gik derfra godt mætte, flere havde nemlig været hele turen igennem af smagsprøver, der ikke ligefrem kunne betegnes som pindemadder, men nærmere som en portionsanretning.
Kommentarer