Næstved By

Julen er begyndt i Næstved Storcenter

Der er for alvor taget hul på julen i Næstved Storcenter, hvor årets nye smukke julebelysning netop er  blevet tændt inde og ude. I år endda lidt tidligere end sædvanligt.  

”Vi håber på, at folk synes, at det er dejligt at komme i julestemning lidt før, end vi plejer. For vi er i en tid  hvor meget i hverdagen er anderledes, og derfor håber vi, at den smukke julebelysning kan lede tankerne hen  på en hyggelig tid, som står i familiens tegn”, siger Alida Christiansen med et smil. 

Den eksisterende julebelysning var ved at være godt slidt, og fra storcenterets side havde man et ønske om  at skabe et nyt og mere moderne julelook. Investeringen i den nye belysning betyder derfor, at man bl.a. for  første gang vil kunne se storcenterets tre store portaler ved indgangene lyse op i vintermørket.  

”I forlængelse af facaderenoveringen synes vi, at det ville være på sin plads at sætte et smukt punktum med  ny julebelysning også. Foruden lyset på portalerne, har vi desuden valgt at vække den tidligere tradition med  juletræer på taget til live igen. Så nu vil en lang række juletræer igen ramme centeret hyggeligt ind hele julen”, fortæller centerdirektør Alida Christiansen.  

Udover de nye lys bliver de julehandlende i år budt velkommen til centeret af et stort og farvestrålende  juletræ på plænen foran Midtertorv. Traditionen i Næstved Storcenter lyder ellers, at juletræet står indenfor  og tændes af alle de besøgende børn.

Men eftersom det ikke er muligt grundet COVID-19, er træet flyttet  udenfor og årets juletræstænding afvikles som et drive in-arrangement på parkeringspladsen, hvor Pyrus og  børnene sammen tænder det store træ. 

Kom til julehygge 

På trods af situationen bliver der dog rig mulighed for at fejre julen i Næstved Storcenter, for centeret har  som altid planlagt masser af hyggelige juleaktiviteter med julemandsvækning, Julehygge på Kurts Torv,  Julemandens Postkasse og meget mere – i år dog under coronasikre forhold hele vejen igennem.

Du kan bl.a.  komme til Drive in-julemandsvækning lør. 21. nov. kl. 11. Gratis billetter kan bookes på  naestvedstorcenter.dk. 

Tryg julehandel 

Førsteprioriteten for Næstved Storcenter er sikkerheden for de besøgende såvel som personalet.

For at skabe  mere tid, plads og ro for årets juleshopping har man derfor iværksat en række initiativer, herunder onlinesalg  af gavekort, kundetællere ved alle indgange og lange åbningstider hele december.

Fra storcenterets side  opfordrer man desuden alle til at undersøge butikkernes byttefrister. De fleste er nemlig ikke bevidste om,  at mange butikker faktisk ombytter eller tager julegaverne retur med et smil helt ind i det nye år.

Håbet er,  at de julehandlende vil drage nytte af disse muligheder og hjælpe med at sprede julehandlen ud over en  længere periode, så det bliver en tryg og hyggelig oplevelse at juleshoppe, akkurat som det plejer.

Kommentarer