Næstved By

Julehygge og sikker shopping i Næstved Storcenter

Julen i Næstved Storcenter bliver præcis lige så magisk, som den plejer.

Storcenteret har nemlig skruet op for hyggen og har masser af juleaktiviteter på programmet i december – alle selvfølgelig
i coronasikre rammer.

Fra fredag 27. nov. kan du og familien gå på opdagelse på det hyggelige Juletorv på Kurts Torv.
Her er nisserne flyttet ind, julemandens store kane står klar til årets julerejse, og du kan smage på nogle af julens dejligste lækkerier fra de små juleboder.

Igen i år har julemanden lovet at lægge vejen forbi Næstved Storcenter, og det foregår på Nordtorv fredag kl. 15-18 og lørdag kl. 12-15 i uge 48-51.

Her sidder han i sin bløde julestol og ønsker glædelig jul på god afstand. Og hvis vi kender ham ret, har han en lille julegodte med til alle de søde børn, der kommer forbi og hilser på.

Artikel forsætter under billede.

På Nordtorv kan man desuden også aflevere en helt personlig julehilsen i Julemandens Postkasse – som tak for hilsenen har julemanden lagt en flot malebog til alle børn, der sender ham et brev i december.

En nyere juletradition er Rotarys Ønsketræet.
Her er den klassiske julepynt byttet ud med ønsker fra lokalområdets mindre bemidlede børn. Du kan plukke et juleønske, og giv en uventet gave til et barn, der har brug for det, frem til 18. december.

På Vestertorv finder man et julepåhit af nyere tilsnit, det skægge jule-computerspil, hvor hele familien kan teste deres evner udi at fange sjove juleting. Den, der fanger flest ting på tid, kan kalde sig årets bedste hjælpenisse!

Årets julekalender – få dit ønske opfyldt

Trænger du til lidt forkælelse i december? Så husk at følge med på Næstved Storcenters Instagram.
Hver søndag i advent lader de nemlig et juleønske gå i opfyldelse, og hvem ved? Måske bliver det dig, der kan lægge en ekstra pakke under juletræet i år.

Ekstra lange åbningstider

I Næstved Storcenter glæder man sig til at byde de besøgende indenfor til julegaveshopping og – hygge, og i år har man gjort en ekstra indsats for, at alle trygt kan gøre sig årets juleindkøb i storcenteret.

Butikkerne holder ekstra længe åbent 10-20 alle dage i december frem til jul, og der er sørget for ekstra opsynspersonale samt kundetællere ved alle indgange. Derudover bytter og returnerer de fleste butikker med et smil langt ind i det nye år, så der er altså masser af gode grunde
til at støtte de lokale butikker og nyde den hyggelige stemning i centeret i december.

Safe Shopping – du kan trygt besøge os

I Næstved Storcenter gør de alt for at give dig en tryg oplevelse. De følger de gældende retningslinjer, og derfor er det fra 31/10 et krav at bære mundbind eller visir, når man besøger storcenteret.

NSC opfordrer desuden besøgende såvel som personale til at tage hensyn, holde afstand, afspritte hænder, benytte mundbind eller visir samt at blive hjemme ved symptomer på sygdom.

Kommentarer