Holmegård

Jul på Holmegaard Værk

Foto: Kamilla Bryndum

I weekenden 20.-21. november er der stort julemarked på Holmegaard Værk med op mod 50 stande fyldt med dansk design og kunsthåndværk, og julehyggen fortsætter på museet i hele december måned.

Til denne hyggelige jule-klippe-klistre-dag vil Shane Brox vise, hvordan mælkekartoner, æggebakker, piberensere, pap og dimser kan blive forvandlet til fantasifulde julefigurer og flotte ophæng, hvis bare man ser på det med nye øjne. Omdrejningspunktet er kreativitet, aktivitet og bæredygtighed, så deltagerne lærer at genbruge, hvad der er i husholdningen og lave nye universer ud af det.

Lav for eksempel en hel nissefamilie af køkkenruller, byg en sneklædt juleby i genbrugspap eller lav årets ophæng af papirrester – ja, kun fantasien sætter grænser for julens skønne stemningsspredere.

Museet stiller gratis materialer til rådighed på dagen (så længe lager haves), men opfordrer med blik for bæredygtigheden alle deltagere til selv at medbringe fx kogler, køkkenruller, papir, propper og dingenoter fra gemmerne, som man sammen med Shane kan skabe skønne resultater ud af.

Alle kan deltage, og det koster kun almindelig museumsentré for de voksne. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind i følge med voksne.

Praktisk info
Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Sted: Keramik-atelieret
Dato og tidspunkt: 27. november, 11.00 – 14.00
Pris: Alm. museumsentré (børn og unge under 18 år kommer gratis ind i følge med voksne)

Obs.: Museet stiller gratis materialer til rådighed på dagen (så længe lager haves), men opfordrer med blik for bæredygtigheden alle deltagere til selv at medbringe fx kogler, køkkenruller, papir, propper og dingenoter fra gemmerne, som man sammen med Shane kan skabe skønne resultater ud af.

Juleklip med Shane Brox vil være et åbent værksted, hvor man som museumsgæst frit kan komme og gå. Vi garanterer ikke, at der er ledige pladser på alle tidspunkter, men til gengæld garanterer vi, at museet byder på masser af stemningsmættede stunder for hele familien til at få en eventuel ventetid til at gå med.

Læs meget mere via dette link: HER

Kommentarer