Everdrup

Jesper Lohmann i Evedrup

Søndag d.14. maj kl.16 slår Everdrup Kirke dørene op til endnu en anderledes koncert. Under temaet “Snak og musik med organisten” inviterer kirkens organist Martin Valsted til koncert sammen med sin gæst, skuespiller og sanger Jesper Lohmann.

Kirken har de sidste 2 år inviteret forskellige kunstnere til en anderledes koncertrække, hvor publikum kommer indenfor til en intim og anderledes koncertoplevelse, og hvor de får lov at komme lidt tættere på end normalt.

Kirkens organist Martin Valsted, giver koncert sammen med Jesper Lohmann, og mellem numrene tager Martin en snak med Jesper omkring musikken, karrieren og meget mere.

Jesper har gennem de senere år etableret sig mere og mere som sanger i forskellige sammenhænge, og har bl.a. som fast del af forestillingerne om Four Jacks, spillet et hav af shows landet over sammen med Stig Rossen, Keld Heick og Jesper Asholt.

Jesper er uddannet skuespiller fra Odense Teater, og er af de fleste kendt fra roller i Taxa, Forbrydelsen, Krøniken m.m., og er pt. aktuel i TV2´s nye serie Mercur.

Repertoiret vil denne eftermiddag bestå af sange som står Jespers hjerte nær, samt nogle af de sange, han har sunget i de forestillinger han har medvirket i.

Kommentarer