Magaxin

Isoleret skur er uundværligt

Artiklen er sponsoreret.

Bor du i hus og har en have, som du skal passe, har du helt sikkert også en masse redskaber og andet, som skal opbevares. Et skur er derfor helt uundværligt!

Her kan du nemlig opbevare alle de ting, som ikke hører til inde i huset. Det er ikke kun praktisk, men også nødvendigt med et skur, hvor dine redskaber og ting kan stå tørt og lunt.

Især i vintermånederne kan det være rigtig godt at have et skur. Har du for eksempel en masse elektrisk værktøj, en plæneklipper eller malingrester og dyrefoder, som du vil opbevare i et skur, er det vigtigt, at det står opbevaret i et isoleret skur.

I et isoleret skur kan dine redskaber og andre ting stå frostsikkert, og vinterkulden vil ikke kunne trænge ind i skuret og ødelægge for eksempel maling eller elektrisk værktøj 

Læs mere om isolering af skur.

Derfor skal du bygge et isoleret skur

Med et isoleret skur er du først og fremmest sikker på, at dine redskaber og dit værktøj ikke bliver ødelagt af frostvejr.

Hvis du bygger et stort isoleret skur, vil du også også kunne bruge skuret som arbejdsplads eller værksted, da du kan stå tørt og varmt og arbejde.

Når du bygger et isoleret skur, skal du også sikre mod skadedyr. Det gør du ved at montere metalbånd nederst på væggene og i gulvet.

I et isoleret skur kan du altså også opbevare eksempelvis foder, fuglefrø eller løg fra køkkenhaven, uden at du får besøg af uønskede skadedyr.

Byg selv isoleret skur

Du kan sagtens selv bygge et isoleret skur. Det behøver hverken være dyrt eller svært.

Det er en lettere proces at bygge, hvis du tænker isolering af skuret ind fra starten af projektet. Det kan dog sagtens lade sig gøre at lave et færdigbygget skur isoleret, men det er klart nemmest, hvis du bygger og isolerer i samme omgang.

Der findes også flere hurtigere og nemmere løsninger i mange byggemarkeder, hvor du kan købe et færdigbygget skur isoleret som et samlesæt.

Det vil dog ofte være dyrere at købe et samlesæt, frem for at bygge et isoleret skur selv.

Heldigvis er det faktisk relativt nemt at bygge et isoleret skur selv.

Når du bygger dit skur, skal du sørge for at der er plads til isoleringsmateriale. Isolering af skuret skal nemlig både foregå i vægge, gulv og loft.

Når du går i gang med isolering af skur, skal du sørge for at bruge det rigtige isoleringsmateriale med den rigtige tykkelse, så skuret bliver frostfrit.

Du kan for eksempel med fordel bruge termoruder frem for enkeltglas, når du bygger et isoleret skur. Du bør også tænke isolering af skur ind i vinduer og døre, så der ikke opstår kuldebroer.

Kommentarer