Næstved By

Industrien imponerer

Kählers gamle keramikfabrik i hjertet af Næstved

Kom og hør byens imponerende industrihistorier, når Næstved Museum tager nysgerrige gæster med på guidet gåtur onsdag den 4. august.

Der har altid været noget særligt over Næstved. Med placeringen mellem Vordingborg og Ringsted samt den naturlige havn ved åens udløb har byen været betydningsfuld lige siden middelalderen. Det kan i høj grad ses på de mange imponerende og beundringsværdige industribygninger, der sætter sit præg på bybilledet og tilfører charme og elegance til den ellers travle industriby.

Tag med på en spændende tur sammen med Museumsinspektør, Joachim Allouche, og bliv klogere på den historie, der omgiver og omringer Næstved – lige uden for vores vinduer. Her vil du mærke en stemning uden lige med byvandringen gennem det historiske centrum, gennem stationen, Branderkvarteret, Maglemølle og Kählers keramikfabrik blandt andet. Du vil høre sjove historier om en succesrig handelsby og med egne øjne se, hvordan industrialiseringen gjorde Næstved moderne. Og du kan godt begynde at glæde dig! Det er noget af et betagende blikfang.

Praktisk info
Mødested: Foran Næstved Station
Dato og tid: 04. august, klokken 11.00 – 12.00
Alm. billetpris: 85 kr.
Næstved Museumsforening: 75 kr.
Årskort billetpris: 75 kr.

Køb din billet via dette link: HER

Kommentarer