Næstved By

Indbydelse: Melodi Grand Prix, pop og kunst

Emmelie de Forest er en af aftenens Grand Prix-gæster. Credit: Emmelie de Forest

Tirsdag den 17. januar kl. 19.00-21.00 inviterer Rønnebæksholm i samarbejde med Næstved Bibliotek alle til en festlig og poppet aften med en samtalesalon, der står i Grand Prixets tegn. Det sker som optakt til Dansk Melodi Grand Prix og MGP, som i 2023 afholdes i Arena Næstved.

Dansk Melodi Grand Prix og MGP afholdes den 11. og 18. februar 2023 i Arena Næstved, og det skal selvfølgelig fejres og markeres. Som optakt arrangerer Rønnebæksholm i samarbejde med Næstved Bibliotek den 17. januar en samtalesalon i Grand Prixets tegn.

Vi byder på en spændende aften med en perlerække af toneangivende eksperter og musikere. Sammen udfolder vi en bred palet af personlige fortællinger, tanker om Grand Prixets betydning som kulturelt fænomen og musikalsk genre og hvad popmusikken og kunsten kan lære af hinanden. Aftenen åbnes af Rønnebæksholms leder Lotte Juul Petersen og faglig leder af Biblioteket, Stine Brandt Hermannsson.

Aftenens Grand Prix-relevante gæster er:

Emmelie de Forest, vinder af den internationale Eurovision Song Contest 2013 med sangen ’Only Teardrops’

Ihan Haydar, vinder af det danske Melodi Grand Prix 2022 med Reddi og sangen ’the Show’

Mathias Kryger, Politikens kunstanmelder og tidligere deltager i det danske Melodi Grand Prix i 2004 med sangen ’Lonnie, kom nu hjem’

Henrik Smith-Sivertsen, Ph.d. og populærmusikforsker, Det Kongelige Bibliotek.

Samtale, musik og bobler

Kulturformidler Martin Rovang Jensen fra Næstved Bibliotek modererer gæsternes fælles samtale. I løbet af aftenen vil der være musikalske indslag fremført af elever fra Næstved Gymnasium & HF’s musik-masterclass. Der er også ”boblebar” med snacks.

Arrangementet er et samarbejde mellem Rønnebæksholm, Næstved Bibliotek og Borgerservice og Næstved Gymnasium & HF, og det er støttet af Næstved Kommune. Det finder sted tirsdag den 17. januar kl. 19.00-21.00 i Herskabsstalden på Rønnebæksholm. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk eller www.roennebaeksholm.dk

Kommentarer