Næstved By

I dag kipper vi med flaget for borgmester Carsten Rasmussen

Borgmester Carsten Rasmussen er her flankeret af søde balletdansere fra Fru Heerings Balletskole. Billedet er fra 2012. Foto: Næstved Netavis.

I dag den 17. marts fylder Næstveds borgmester Carsten Rasmussen  50 år.

Meteorologerne har lovet solskin, og flaget kan svaje flot mod den blå himmel lige fra morgenstunden.  Det er borgmesterens 50 års fødselsdag.

Carsten Rasmussen har været borgmester i Næstved Kommune siden maj 2011, hvor han efterfulgte Henning Jensen.

Med en alsidig baggrund, hvor Carsten har haft forskellige erhverv som ølkusk, skraldemand og vejarbejder, lå det egentlig ikke i kortene, at han også skulle have en karriere indenfor politik.

Men da han i 2002 ringede for at melde sin nyligt afdøde far ud af Socialdemokratiet, endte det i stedet med, at han fik meldt sig selv ind.

Carsten Rasmussen har især været fokuseret på at tiltrække nye uddannelsessteder og arbejdspladser til Næstved.
Samtidig har han fokuseret på at gøre Næstved til en levende by, hvor der er godt at bo, også for dem, der har brug for en ekstra hånd.

Næstved Netavis har samlet lidt unikke billeder af dagens fødselar som ikke før har været vist.

Artikel forsætter under billedet.

Foto: Næstved Netavis

I april 2012 fik borgmesteren sammen med fire andre kendisser fra byen udfordringen om at deltage i en lokal “Vild med dans”. Danseskolen ved Rikke Andersen gav de udfordrede få timers undervisning, inden de skulle danse foran et stort publikum i Næstved City.

Artikel forsætter under billedet.

Borgmester Carsten Rasmussen tager imod Julemanden. Foto: Næstved Netavis

Traditionen tro er det borgmesteren der tager imod selveste julemanden på Axeltorv. Her er det i 2019 hvor børn og barnlige sjæle var samlet på byens torv. Carsten er ikke bleg for at sætte sig bag klaveret og give en sang, og han sætter selv særlig pris på Kim Larsen og John Mogensen.Det er dog de kendeste julesange, til ære for alle byens børn, der bliver sunget, når borgmesteren synger for til fællessang inden juletræet tændes på Axeltorv.

Artikel forsætter under billede

Foto: Næstved Netavis

Carsten er kendt for sin oprigtige interesse i sine medmennesker, og han kan tale med alle, han møder på sin vej.
I forbindelse med “EVITA” i Arena Næstved fik han mulighed for en snak med Ghita Nørby, hvilket her er foreviget af Næstved Netavis.

Artikel forsætter under billedet

Foto: Næstved Netavis

Her er det en morgenfrisk borgmester der byder velkommen til familieløbet “Junglerun” i Rådmandshaven.
Efter velkomst lagde borgmesteren mikrofonen og deltog, med et stort smil på læben i opvarmningen inden løbet i Herlufsholm skoven. Lidt sved på panden er ingen hindring for den aktive borgmester.

Grundet Covid-19 som har lært mange danskere at få deres nyheder og beskeder online vil Næstved Netavis her ønske borgmesteren et stort tillykke med 50 års fødselsdagen.

Kommentarer