112

I byen med lokalpolitiet

Lokalpolitiet i Næstved var torsdag på en aftenpatrulje i centrum af Næstved. Klokken 18.28 faldt vejen forbi Axeltorv, hvor flere borgere har gjort opmærksom på, at nogle unge holder til og en gang imellem optræder noget utryghedsskabende. Torsdag var der seks personer i alderen 15-17 år, som politibetjentene fik en god snak med – ikke mindst om, hvordan man optræder hensynsfuldt i det offentlige rum.

Klokken 20.42 var lokalpolitiet nået til Snerlevej, og her så betjentene en bil, der dog hurtigt forlod området ved synet af politiet. Betjentene tjekkede en mand, der stod på stedet – det var en 22-årig mand, som viste sig at have 1,4 gram hash på sig. Det ulovlige stof blev konfiskeret, og den 22-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lokalpolitiet tjekkede klokken 21.10 en 17-årig fyr på Hvedevænget. Han havde 4,2 gram hash og en peberspray på sig, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

Efter en anmeldelse om generende knallertkørsel i området omkring Snerlevej, trillede en politipatrulje torsdag aften gennem området.

Klokken 20.50 så betjentene en 15-årig dreng, som kom kørende på knallert på Snerlevej i Næstved, og de besluttede at underkaste knallerten en nærmere undersøgelse.
Den 15-årige var dog ikke med på at standse, så han forsøgte at køre fra politiet, men mistede herredømmet over knallerten og kørte ind i et træ.
Han kom ikke noget til, men knallerten blev undersøgt, og en måling på et rullefelt viste, den kunne køre hurtigere end tilladt.
Den 15-årige blev herefter sigtet for at køre på en ulovlig knallert og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

 

Kommentarer