Livsstil og forbrug

Hvad kan man lave på en regnfuld sommerdag

Som vi kender det danske sommervejr, kommer der en masse regnfulde og kolde dage. Om sommeren har vi omstillet os selv til det varme vejr og udendørsaktiviteter. Der er ikke noget mere træls end at sidde indenfor og kigge ud på regnen, en dag hvor solen burde have skinnet. Dog skal det skiftende sommervejr, ikke slå os ud og vi burde derfor drage fordel af denne tid. 

Gøre rent 

Om sommeren skal der typisk gøres mere rent end normalt. Især når vi slæber både sand og sten med indenfor efter en lang dag i åbne sko. Det kan også være, at rengøringen forsømmes, da man meget hellere vil bruge sin tid udendørs i det gode vejr sammen med venner og familie. Derfor er en regnfuld sommerdag en oplagt mulighed for at gøre rent i hjemmet. 

Bog eller lydbog

At læse en god bog er en rigtig god aktivitet, hvis man vil have tiden til at drive. At blive opslugt af en god bog er altid en god følelse og får tiden til at gå, uden man lægger mærke til det. Er der en bog du altid gerne ville have læst eller har du en bog til at ligge derhjemme, kan du bruge tiden på at læse den. 

Er du ikke så meget til læsning men mere til at lytte, kan du heldigvis lytte til gode bøger. Ved du ikke hvor du skal starte, kan du finde guides til de bedste lydbøger på lydbogormen.dk. Fordelen ved at lytte til en bog frem for at læse den er, at du kan gøre flere ting på én gang. For eksempel kan du tage en svingom med støvsugeren, mens du lytter til bogen. 

Filmmarathon 

Især når det regner, er det bare hyggeligt at se film. Du kan derfor drage nytte af regnvejret med et maraton af enten din yndlingsserie eller filmserie.  Varm kakao, slik, popcorn og en god film skaber den hyggeligste stemning. 

Indendørs aktiviteter 

Bare fordi det regner er det jo ikke ensbetydende med, at man skal blive hjemme. Der findes en masse sjove indendørs aktiviteter ‘udenfor’, som du nu kan drage fordel af, når vejret er skidt, helt uden den dårlige samvittighed, nogle oplever ved at tilbringe tid indenfor når vejret er godt. 

Du kan gå i biografen og se en god film, eller gå på museum. I Danmark har vi en masse spændende museer. 

Du kan også tage på en shoppetur i et center, eller hvis den virkelig står på selvforkælelse, kan du tage på en indendørs spa tur. 

 

Kommentarer