Næstved By

Hunde flytter ind i Næstved Storcenter…

Eller næsten da. Fra 13. – 26. september kan du opleve udstillingen ’Projekt 100 Hunde’ med 50 sjove,  glade og forunderlige hundeportrætter på Kurts Torv. Tag familien med og stem på jeres favorithunde – så  er I med i konkurrencen om et gavekort til storcenteret på 1.000 kr.  

Man siger, at hunde har 100 ansigtsudtryk, og det er måske en af grundene til, at det altid er sjovt at studere  menneskets bedste ven. 

Nu har du mulighed for at blive klogere på hunderacernes forskellige karaktertræk, når det kunstneriske og  videnskabelige projekt om 100 forskellige hunde kommer til Næstved Storcenter.
Ved udstillingen kan du se  50 udvalgte hundeportrætter, og formålet med udstillingen er at få os til at trække på smilebåndet, men i  høj grad også at udbedre racekendskabet, så det erlettere at vælge den rigtige race.


Hvert år bliver tusindevis  af raske hunde aflivet, fordi hundenes personligheder ikke passer til familierne, der har anskaffet sig dem.
Det problem kan et bedre racekendskab være med til at begrænse.  

Bag udstillingen står hundetræner og adfærdsinstruktør Gitte Westen Breaum og fotografisk kunstner  Pernille Westh. 

Stem & vind 

Kom forbi Kurts Torv og se alle de sjove hundeportrætter og stem på din favorithund.
Så er du med i  konkurrencen om et gavekort til Næstved Storcenter på 1.000 kr.
Du deltager ved at udfylde en  stemmeseddel og aflevere den i stemmeboksen på Kurts Torv. 

Stemningsbilleder- og video 

Der kan blive taget stemningsbilleder- og video under arrangementet til brug på Næstved Storcenters medier.

Al billede- og videomateriale indsamles, behandles og opbevares efter gældende regler i GDPR  (Databeskyttelsesforordningen).

Kommentarer