Næstved By

Humørbomben Lindy indtog Fladså Hallen med storm

Se billedserie

Skrevet af: Anne Duelund

Humørbomben Lindy indtog Fladså Hallen og publikum med storm.
Fladså Gymnastik havde, som kompensation for manglende træningstimer i 2020, indbudt til et humørfyldt foredrag 17. nov. i Fladså ¨Hallen med Lindy Aldahl, kendt fra DR´s Tv-serie ”Rigtige mænd”.
Dengang tog Lindy danskerne med storm. Det gjorde han også onsdag aften og de 150 fremmødte fik rørt lattermusklerne.

Lindy, som var murer, fortalte levende og med højt humør, stort grin og kvikke bemærkninger om hans liv før, under og efter tv-serien. Om de mange pudsigheder og udfordringer under optagelserne, som stod på i 5 måneder. Han skulle sammen med 4 andre håndværkere deltage i et program, hvor de under kyndig kost- og træningsvejledning skulle igennem en omfattende livsstilsændring. Han var den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere i programmet. Han hadede at tabe, og det satte ham tit og ofte i vanskelige situationer. Elendig kondition, overvægt og kæderyger, der var virkeligt noget at arbejde med.

Lindy levede et lykkeligt familieliv med kone, 3 børn og bomuldshund. Spillede seniorfodbold, nød især 3. halvleg, skurvognshygge og satte pris på god mad, spiritus og cigaretter.

Det var hans kone, som havde tilmeldt ham, svaret på alle spørgsmål. Da han blev indkaldt til casting, anede han ikke, hvad det var for et program, han skulle deltage i, anede ikke hvilke spørgsmål, der var stillet, eller hvad der var svaret.

Han kom med i serien, som blev en stor succes. Lindys succes førte ikke kun til ændret livsstil med sund kost og motion i passende mængde, men også til en karriere som foredragsholder og forfatter. Han har udgivet flere bøger bl.a. ”Husk lige hyggen”, som flere købte og fik signeret. Det var sjovt,
og de fleste gik fra foredraget med et kæmpe smil og ondt i mavemusklerne af grin.

Anne Duelund
Fladså Gymnastik

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Anne Duelund fra Fladså Gymnastik. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer