Næstved By

Hotel Vinhuset kører på vågeblus men har åbent

Daglig leder af Hotel Vinhuset, Dorthe Koch-Jensen, tilbyder påskefrokost som takeaway. Foto: Privat.

Hoteller og restauranter rundt omkring i landet kæmper lige nu for at overleve under coronakrisen. Men Hotel Vinhuset har åbent – ikke i restaurant, men for overnatninger. 

 – Hotellets restaurant og konferencedelen står tomt, men der er stadigvæk overnatninger på vores værelser, fortæller den daglige leder af Hotel Vinhuset, Dorthe Koch-Jensen.

Vi holder åbent for de gæster, vi trods alt har, og vi tager alle tænkelige forholdsregler i forhold til at forebygge smitte. Vi har en del håndværkere boende, og de er glade for at de stadigvæk kan krybe i ly for natten, her på det gamle hotel. Vi kan desværre ikke tilbyde dem aftensmad, men vi benytter den Take-away guide  som Næstved Netavis dagligt opdaterer, hvorefter de kan spise deres take-away aftensmad på deres værelser. På den måde støtter vi også de andre lokale restauranter her i byen.

Af personale har jeg stadigvæk mine 3 elever, samt vores chefkok, udover mig selv på arbejde hver dag. Her er stadigvæk en hel del vi kan lave. Især da de nye datoer for forårets udskudte konfirmationer blev offentliggjort, gav det travlhed i receptionen. Der er også fester, såsom bryllupper og lignende som bliver booket i 2021, så det ser ikke helt sort ud for os.

– I aften skulle vi ha`afholdt forårets store LADIES NIGHT, men på grund af corona-situationen, er arrangementet flyttet til torsdag den 8. oktober. Det er brænd ærgerligt, da vi virkelig havde glædet os til at se lidt over 250 gæster i aften. Men flytningen af arrangementet er blevet flot modtaget, af dem som havde sikret sig en billet. De fleste har nemlig valgt at beholde deres billet til efterårets LADIES NIGHT. 

For ikke at vores køkkenchef skal falde helt i søvn har vi lavet en Påskefrokost Take Away inkl. påskeøl fra Næstved Bryghus. Pris pr. couvert kr. 125,-  Tilbuddet gælder Skærtorsdag d. 9. april, Langfredag d. 10. april, Påskedag søndag d. 12. april, og 2. påskedag mandag d. 13. april. Menuen kan afhentes i tidsrummet kl. 10.00-14.00, vi sørger for at fordele afhentningen så,ikke alle kommer på en gang – samtidig sørger vi for at der ikke lukkes for mange ind af gangen, så vi overholder de retningslinjer der er fastsat af sundhedsmyndighederne, afslutter Dorthe Koch-Jensen.

Du kan læse mere om Hotel Vinhusets påskemenu HER

Kommentarer