Næstved By

Her kan du læse et uddrag fra weekendens døgnrapport

Havde peberspray og knojern i lommen

En 47-årig mand fra Næstved var lørdag morgen klokken 04.20 kommet op at skændes med en anden mand uden for et værtshus i Næstved. Politiets patrulje skilte de to ad og bad den 47-årige om at dæmpe sig. Det fik den 47-årige til at bede betjentene om at holde mund og derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Da manden efterfølgende blev visiteret, viste det sig, at han havde et knojern og en peberspray i lommen. Derfor blev den 47-årige også sigtet for at overtræde våbenloven.

Spiritusbilist fik beslaglagt bil

En 49-årig mand fra Næstved blev lørdag klokken 16.09 standset i en varebil på ved Skovbrynet i Næstved. Han var tydeligt spirituspåvirket, og en alkometertest viste, at manden havde en alkoholpromille, der lå væsentligt over den grænse på 2.0, der betyder, at bilen skal beslaglægges med henblik på konfiskation efter reglerne om vanvidsbilisme.

Tre sigtet for indbrud

Søndag morgen klokken 5.39 blev politiet ringet op af et vidne, der fortalte, at flere personer var ved at bryde ind i en container, der stod ved en undervisningsinstitution i Næstved. En patrulje blev sendt til stedet, og ganske rigtig traf betjentene tre personer: En 16-årig pige og to 27-årige mænd. De blev alle tre anholdt og sigtet for indbrud. Da betjentene undersøgte stedet, fandt de ud af at de tre sigtede kunne sættes i forbindelse med endnu et gerningssted, hvor der havde været indbrud. Desuden fandt politiet noget kokain i den bil, de var kørende i. Det betød, at den en af mændene også blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

Kvinde sigtet efter jernbaneloven

En 30-årig kvinde var søndag eftermiddag taget på jagt efter gode billeder. I den forbindelse gik hun rundt på jernbanelegemet i nærheden af Ringstedgade i Næstved. Det kan jo være ganske farligt at færden på eller langs med skinnerne, og det er derfor af naturlige årsager ulovligt. Så da patruljen fandt frem til kvinden, blev hun sigtet efter jernbaneloven.

 

Kommentarer