112

Her kan du læse et uddrag af døgnrapporterne fra weekenden 22.-24. september

Gik rundt med softgun i bukserne

Flere personer ringede til politiet, fordi de natten til søndag havde set en mand gå rundt med en pistollignende genstand i bukselinningen på Nygade i Næstved. Kort efter fandt to betjente med vidners hjælp frem til manden. Det var en 19-årig mand fra lokalområdet, som synes, det var smart at gå rundt med en softgun i bukserne. Men det er hverken smart eller lovligt, og den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet efter våbenloven.

Udpræget morgensurhed

En 20-årig mand fra Ringsted led tilsyneladende af en udpræget grad af morgensurhed, da han klokken 5.39 blev vækket af togføreren i et tog, der holdt på stationen i Næstved. I hvert fald blev den 20-årig så fortørnet over at være blevet vækket, at han sprang op og sparkede og slog togføreren. Politiet blev tilkaldt, og den 20-årige blev anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste. Han blev taget med på politistationen, hvor han kølede af et par timer, indtil han klokken 8.27 søndag morgen blev sluppet ud igen.

Sigtet for cykeltyveri

Søndag kort før midnat fik politiet en opringning fra et vidne, der havde set en mand gå på Banegårdspladsen i Næstved og sparke til cykellåse på de cykler, som stod parkeret. To minutter senere var en patruljevogn på stedet, og her fandt betjentene hurtigt frem til en 39-årig mand fra byen, som erkendte at have stjålet den cykel, han stod med. Han blev derfor sigtet for cykeltyveri.

Overfaldt sikkerhedsvagter

En 43-årig mand fra Næstved blev søndag klokken 14.32 anholdt. Det skete, efter at han havde overfaldet to sikkerhedsvagter på Næstved Stadion, hvor vagterne fik nogle slag i maven. Vagterne, der er 34 og 50 år, blev undersøgt på sygehuset, og på grund af forklaringer fra vidner fandt politiet frem til den 43-årige, der gik på Præstøvej. Han blev sigtet for vold og afhørt på politistationen, inden han blev løsladt klokken 16.25.

Kommentarer