Næstved By

Her finder du et uddrag af døgnrapporterne fra weekenden

Stjal elefant

Nogle har en lille fjer på – andre gør det mere i lyserøde elefanter. Det var i hvert fald tilfældet i fredags, hvor en mand, der virkede noget påvirket, klokken 8.55 var svinget forbi en fitness-klub på Vestre Kaj i Næstved, hvor han af uvisse årsager havde taget en elefant-figur med sig, der stod uden for. Politiet, der var lige i nærheden, fandt kort efter frem til manden og elefanten. Det viste sig, at manden, der er 33 år og fra Store-Merløse, havde både hash og en ulovlig kniv på sig. Han blev derfor sigtet for tyveri, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven.

Studentervogn med for lavt rækværk

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at studenterne springer ud i denne tid. Og tillykke til jer. Studenterkørslerne er en obligatorisk del af gadebilledet, og det er selvfølgelig vigtigt, at de unge mennesker fragtes trygt og godt rundt. I fredags fik politiet en anmeldelse fra en bekymret borger om, at rækværket på en studentervogn i Næstved så lige lovligt lavt ud. En politipatrulje fandt frem til vognen og tjekkede rækværket, der ganske rigtigt var ca. 25 cm lavere end det tilladte. Så studenterne måtte af vognen, og firmaet bag studentervognen fik en sigtelse efter udstyrsbekendtgørelsen.

Vold efter skænderi om cigaretter

Natten til lørdag klokken 0.34 blev både en mand og en kvinde udsat for vold, da de befandt sig på Grønnegade i Næstved. To mænd på 29 og 30 år hhv. slog og så på efter nogle skænderier om cigaretter. Derfor blev politiet tilkaldt, og betjentene fandt kort efter de to mænd på Næstved Banegård, hvor de blev anholdt og sigtet for vold.

Ville i slagsmål

En 29-årig mand fra Glumsø opførte sig natten til lørdag klokken 2.44 temmelig voldeligt efter en uoverensstemmelse med nogle andre gæster på en beværtning i centrum af Næstved. Manden forsøgte at komme i slagsmål med de andre, og derfor blev politiet tilkaldt. Den 29-årige blev sigtet efter restaurationsloven og fik forbud mod at komme der.

Erklæret død efter færdselsuheld

Søndag klokken 10.03 skete der et færdselsuheld på H.C. Andersens Vej, hvor en bilist trillede op over fortovet og med lav hastighed ramte et plankeværk ud for en ejendom. Føreren af bilen var en 63-årig mand fra Næstved, der tilsyneladende havde fået et ildebefindende og mistet bevidstheden. Den 63-årige blev overført til rigshospitalet, hvor han blev erklæret død.

To anholdt efter hærværk

Mandag klokken 4.40 fik politiet en anmeldelse om, at to personer befandt sig på biblioteket på Byagervej i Fuglebjerg, og at de lavede hærværk ved at vælte møbler og smide med bøger. Politiet rykkede ud til adressen, og her anholdt betjentene en 41-årig mand fra Næstved og en 43-årig kvinde uden fast bopæl. De er sigtet for husfredskrænkelse og for hærværk. Den 41-årig mand havde 1,4 gram amfetamin på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Begge de anholdte blev afhørt på politistationen i Næstved og er løsladt igen.

Kommentarer