Erhverv

Her er Næstveds nye blomsterbutik – og den tilbyder noget ekstra

Se billedserie Kevin Ejersbo og Mia Zacho ses her sammen med borgmester Carsten Rasmussen. Foto: Næstved Netavis.

En ny blomsterbutik har slået dørene op i Næstved. Butikken hedder Ejersbo`s Blomster og ligger på Erantisvej 43.

Det er parret Mia Zacho og Kevin Ejersbo som har valgt Næstved, ikke kun som deres nye hjemby, men også byen hvor de den 6. september åbnede dørene til deres blomsterbutik.

– Som tilflyttere til Næstved er vi begge totalt “Blown away” over den modtagelse som både vores naboer rent privat, men også kunderne i vores nye blomsterbutik har udvist over for os, og vores 3 børn, fortæller Mia Zachof.

– Arbejdsfordelingen mellem os er helt perfekt for en travl børnefamilie. Kevin er tidligt oppe for at hente blomster på Grøntorvet hver morgen, alt mens jeg får en rolig morgen og får sendt pigerne godt afsted i skole, fortsætter Mia. 

– Dog kan jeg godt se at det er Kevin der står for indkøb.
Han har nemlig en sød tand,
og har derfor udvidet vores udvalg med lidt gode sager.
Bl.a. de lækreste flødeboller fra “Anchers Chokolade”,
saltlakrids, dulce de leche chokolade & havsalt,
og de hårrejsende Svenskedjævle
som er salmiakcreme omgivet af salmiaklakrids.

 

Hos Ejersbo`s Blomster kan du også købe en flot buket eller værtindegave, også efter lukketid. Kunderne kan nemlig selv logge ind med MitID, for at shoppe når behovet er der.

Den første “kunde” i den nye afdeling var ingen ringere end Næstveds borgmester Carsten Rasmussen, som i onsdags klippede snoren til døgnbutikken.

Og den begivenhed blev fulgt af rigtig mange gæster,
som havde valgt at dele oplevelsen sammen med Mia og Kevin.

 

 

Der var især to piger som havde glædet sig til at møde Næstveds borgmester,
nemlig døtrene Alma og Rosa. Dog manglede søster Emilia, men de to søstre lovede at de vil fortælle alt om dagens forløb.
På dagen havde de fået til opgave at servicerer dagens gæster
med kaffe/the og Cupcakes, hvilket de gjorde på flotteste vis.

Ejersbo Blomster er med i kæden Bloomit.dk som er landsdækkende. Det gør at der kommer bestillinger ind fra hele landet til modtagere i Næstved og omegn.

– Modtagelsen her på Erantisvej har været overvældende, og med en beliggenhed ud til en befærdet vej gør, at flere og flere opdager os. Her er busstoppesteder tæt på, samt vi har p.-plads ved forretningen, så man let kan komme til og fra butikken.

Dog er vi lidt udfordret på grund af at Erantisvej er ensrettet i de næste par måneder. Ensretningen skyldes, at der skal lægges fjernvarme ind på få matrikler, men her fik vi borgmesterens ord på at der ikke vil gå så lang tid, som ellers oplyst.
Vi ser nu ind i et spændende efterår og lige om lidt bliver det den søde juletid, vi ser ind i. Ingen opgave er for stor, og vi glæder os til at byde endnu flere kunder velkommen til Ejersbo Blomster, afslutter en glad Mia Zacho.

Se en lille del af borgmesterens tale HER

Du finder Ejerbo Blomster på Facebook HER 

Via Næstved Netavis HER

Kommentarer