Næstved By

Guide til den lokale påskefrokost

Miniguide over restauranter i Næstved hvor du og din familie kan nyde det store påskebord.

Påsken står for døren, og vi har lavet en lille guide over restauranter og cafeer i Næstved og omegn hvor du kan nyde påskefrokosten.

Skrevet af Birgitte Grejsen Møs.

De fleste af os kender godt tanken om et overdådigt påskebord til familie og venner. Bare tanken om en alenlang dosmerseddel, indkøbsturen, samt forberedelsen i køkkenet, får mange til at afstå fra at lave den helt store familiekomsammen.

Men hvorfor gøre det hele selv, når man bare kan gå i byen og nyde de skønneste påskefrokoster i lokalområdet.

Vi har her samlet en lille oversigt over de restauranter og cafeer i Næstved og omegn som har påskefrokost på menuen.

Artikel forsætter under foto.

Restaurant Mona Lisa. Sct Jørgens Park 34. 4700 Næstved. Tlf.: 55 73 41 92.
Lørdag den 15. april & søndag den 16.april. Kl. 12-16
Marinerede sild
Kryddersild
Karrysalat
Skidne æg
Hårdkogte æg
Rejer m. mayonnaise
Fiskefilet m. remoulade
Lakserilette
Kold Roastbeef m. div. tilbehør
Frikadeller
Tarteletter m.forårsgrønt
Lammekølle m. rosmarin kartofler
Ostebord
Påskekage
Pris pr. couv. kr. 198,-
Børn u. 10år – 1/2 pris – børn u. 3 år gratis

Artikel forsætter under foto.

Hotel Vinhuset. Sct. Peders Kirkeplads. 4700 Næstved. Tlf.: 5572080.
Den 13, 14, 15, 16 & 17 april kl. 12-15

Tag familie og venner med eller kom alene, og få en hyggelig dag i påskens tegn.
Hotel Vinhuset serverer disse dage en stor og lækker påskebuffet med både sild, lune og kolde retter, ostebord. desserter mm. som der hører sig til en god påskefrokost.
Pris pr. person kr. 185,-
Børn under 12 år halv pris.
Bestil bord nu på tlf.: 55 72 0807.

Artikel forsætter under foto.

Restaurant Smålandshavet. Alleen 44. 4736 Karrebæksminde. Tlf.: 55434000.
Påskefrokost Menu 2017. 16/4-2017 kl. 13.00-17.00

Hjemmelavet stegt sild m/ løg og kapers
Hjemmelavet karrysild m/ løg og kapers
Marineret sild m/ løg og kapers
Stegt fiskefilet m/ hjemmelavet remoulade
Torskemousse
Krebs
Hjemmelavet æggesalat
Æg og rejer
Lun glaseret laks m/ stuvet spinat
Roastbeef m/ hjemmelavet remoulade
Landskinke.
Tarteletter m/ høns i asparges
Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller m/ rødkål og surt
Honningmarineret skinkesteg
Lammekølle stukket med hvidløg og persille
Skidne æg
Ostefad
Kokkens Dessertbord Inkl. kaffe.

Pris pr. couv. Kr. 219.-
Børn indtil 12 år Kr. 100.-
Børn 0 – 3 år gratis.

Artikel forsætter under foto.

Restaurant Fjord, på Næstved Golfbane. Karrebækvej 461. 4700 Næstved. Tlf.: 55 73 36 86
PÅSKEBUFFET 2017
Buffet:
Kryddersild med kapers
Hjemmelavet karrysild med æg
Stegte sild i eddike
Marineret sild med dild og rødløgskompot
Mousse af hjemmerøget laks
Æg med rejer og purløgscreme
Lun fiskefilet med hjemmelavet remoulade
*
Ribbenssteg med surt
Små lammefrikadeller med tzatziki
Lune kyllingelår BBQ
Kartoffelsalat med rødløg og friske krydderurter
Helstegt oksefilet
Lun leverpostej med bacon og svampe
Tartelet med høns i asparges
Grøn sprød salat med citron- flødedressing
*
Oste med frugt og kiks
Rabarbertærte med vanillecreme og kaffe 48.-

Pris 185.- / børn under 12 år ½ pris
Husk at bestille bord på 5573 3686

Artikel forsætter under foto

 

Restaurant Kanalkroen. Gammel Brovej 20. 4736 Karrebæksminde. Tlf.: 55440010.
Marinerede sild med æg.
Karrysild med kapersbær.
Stegte sild med syltede rødløg.
Æg med tomat.
Rejesalat med krebsehaler.
Fiskefilet med remolade og citron.
Blødende æg i sennepsovs.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Glaseret skinke med flødestuvet spinat.
Lammekølle med rodfrugter og rosmarin.
Ostebord med forskelligt tilbehør.
Kaffe og kagebord.
Pris pr. person Kr. 225.-
Bordbestilling nødvendig. 

Artikel forsætter under foto.

Mejners cafe. Torvestræde. 4700 Næstved. tlf.: 55 77 08 73.

Buffeten indeholder selvfølgelig friskbagt rugbrød og franskbrød/grovbrød fra eget bageri.
Sild,
laksepaté,
laks,
æg m. rejer,
middagspølser m. ramsløg,
blandet ost (brie, mild skiveost, snack ost m.m.) og kiks hertil,
mørbradbøffer m. bløde løg,
tunmousse,
lammekød,
små fyldte croissanter,
forskelligt pålæg,
samt lidt til den søde tand fra egen konditor.

Påskebuffet fra den 13. – 17. april, kl 11 – 15. Pris pr. prs. Kr. 149 kr.

Næstved Netavis ønsker alle en bon appètit.

 

Kommentarer