Gourmet og vinterhygge i aften på Hotel Vinhuset
Kom og oplev den hyggelige stemning i Restaurant Vinhuskælderen på Hotel Vinhuset med en lækker 5-retters menu sammensat med lækre udvalgte øl til.
Appetiser: Røget andebryst med ølmarineret æble, svampe emulsion og persille.
Forret: Varmrøget laks med syltede svampe, sennepscreme, ølskum, fennikel, kapers og dild.
Mellemret: Bresaola med persille/øl emulsion, syltet grønkål og sprødt brød.
Hovedret: Kviemørbrad med ølbraiseret svinekæbe, variation af persillerod og gulerod, pommes fondant, sauce på ølbraiserlagen, syltet pære og persille.
Dessert: Gateau Marcel – chokoladekage med ølsyltede nødder, citron puré og karamelmarinerede bær.
5 retter inkl. 1 glas øl pr. ret til kr. 795,- pr. person.
Bordbestilling skal ske på 5572 0807 eller vinhuset@danske-hoteller.dk.
Kommentarer