Næstved By

Glem ikke de udsatte børn

Se billedserie

Skrevet af: Evals Gruevski

Alle blev berørt af coronakrisen, men udsatte børn og unge betalte en særlig høj pris. Det er den første sommer i to år, hvor vi er ude af krisen. Det er også derfor, at der lige nu er brug for, at børn og unge kommer i gang med fx svømning, fodbold eller noget helt andet. Det handler om at mindske krisens følgevirkninger mest mulig samt støtte børn og unge til at dyrke deres fritidsaktiviteter.
Næstved Kommune har sammen med en masse idrætsforeninger stået for en masse gratis aktiviteter og arrangementer i børnene’s skoleferie. Forhåbentligt vil det smitte af, så de unge fortsætter med at gå til nogle sport- og fritidsaktiviteter, når ferien slutter.
Vi er alle opmærksomme på, at coronakrisen har virkelig ramt de udsatte børn og unge, og det har under krisen virkelig været en udfordring at holde sig aktiv, da foreningslivet har været stille under nedlukningen. Alle er glade for, at der igen er lukket op for alle mulige aktiviteter i skolernes sommerferie. Det er bare om at gribe chancen. Jeg håber, at vi vender tilbage til en hverdag, inden Corona indfandt sig, og at rigtig mange børn og unge får en bedre sundhed og trivsel.

Dette er et læserbrev indsendt af Evals Gruevski. Du kan også indsende et læserbrev under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer