Næstved By

Fornyelse og ny energi i lokal konservativ top

Det nye formandsskab, Loise Emilie Greve og Kristoffer Brix Larsen, sammen med den konservative byrådsgruppe.

Næstved Konservative Vælgerforening fik nye kræfter på formandsposten, næstformandsposten og i bestyrelsen på en velbesøgt generalforsamling. Lokal erhvervskvinde i front for det lokale konservative bagland.

GENERATIONSSKIFTE: 40 konservative medlemmer trodsede stormen Malik og mødte op til den årlige ordinære generalforsamling søndag den 30. januar på Karrebæksmindefjord. Forinden havde foreningens formand gennem ni år Jesper Gleitze Nielsen annonceret, at han ville træde tilbage for at gøre plads til nye kræfter.
Ny formand blev Loise Emilie Greve, som mange i forvejen kender som en driftig lokal erhvervskvinde.

“Jeg overleverer en forening i topform. Vi har lige fået et fantastisk resultat til både kommunal- og regionsrådsvalget, og har haft en medlemsfremgang i alene det seneste år på næsten 40 %. Det har været en stor fornøjelse at være i spidsen for så mange seje frivillige, medlemmer og kandidater, og jeg er glad for, at vi har fundet en fuldgod erstatning i Loise.” siger Jesper Gleitze Nielsen.

Artikel forsætter under billede.

Den afgående konservative vælgerforeningsformand, Jesper Gleitze Nielsen, sammen med formanden for den konservative byrådsgruppe, Rune Kristensen.

Fra kandidater til bestyrelsesmedlemmer

Foreningens næstformand, Marc Hvenegaard, blev som bekendt valgt til byrådet, og det samme gjorde borgmesterkandidaten Rune Kristensen, der i bestyrelsen har været aktivitets- og medlemsansvarlig.

Og da foreningens mangeårige sekretær, Flemming Wrist-Knudsen, heller ikke genopstillede til bestyrelsen, var der god plads til nye kræfter.

De fem bestyrelsespladser blev besat af fem byrådskandidater: Kristoffer Brix Larsen, der hidtil har været menigt bestyrelsesmedlem, blev ny næstformand, mens Irene Berg Pedersen (genvalgt), Tine Pedersen (nyvalgt), Lene Søs Jonassen (nyvalgt), Claes Eiken (nyvalgt) og Louise Lindhagen (nyvalgt) nu udgør bestyrelsen sammen med Charlotte Stoltenberg, der ikke var på valg i år.
Som suppleanter blev tidligere byrådsmedlem Thomas Palmskov genvalgt, mens Eigil Storm blev nyvalgt.

“Jeg glæder mig umådelig meget til at komme i gang, sammen med det stærke hold omkring mig. Jeg har i mange år været en aktiv aktør i erhvervslivet i Næstved Kommune, men først nu engageret mig direkte i et politisk parti.
Jeg tror på, at vi i Det Konservative Folkeparti har potentiale til fortsat vækst og med så stærk en bestyrelse, kan vi give en solid og visionær sparring til byrådsgruppen samtidig med, at vi skaber spændende og indholdsrige arrangementer for de mange medlemmer, som vi bliver flere og flere af” udtaler den nyvalgte formand Loise Emilie Greve.

Efter personvalgene holdt det nyvalgte regionsrådsmedlem Helge Adam Møller et oplæg om den forgangne byrådsperiode og om arbejdet i regionsrådet.

Artikel forsætter under billede

Stemningsbillede fra generalforsamlingen søndag den 30. januar på Karrebæksmindefjord

Den konservative gruppeformand Rune Kristensen analyserede på valgresultatet og konstitueringen, og satte ord på den første tid i byrådet flankeret af de fire øvrige byrådsmedlemmer, Anette Brix, Torben Johansen, Regitze Harslund Sancoeur og Marc Hvenegaard.

 

Kommentarer