Foreninger

Forårsfest for 10. gang for Fladså Gymnastiks seniorer

Se billedserie

Skrevet af: Anne Duelund

Der var fuldt hus i Tappernøje forsamlingshus da Fladså Gymnastiks seniorer afholdt Forårsfest 3. marts

Det var 10. gang seniortrioen indbød til Forårsfest og igen med duoen Butterflies Brian og Henrik den spilleglade duo der lægger vægt i underholdningen. De kan skabe fest de to gutter. Festen var kommet i stand med økonomisk støtte fra Næstved kommunes ”Mærk Næstved og Nordea Fonden ”Liv i det lokale”.

90 glade deltagere fik en festlig aften med dejlig mad fra buffet, fællessange, lodtrækninger om sponsorgaver og så var der igen lidt hovedbrud i form af en tipskupon med svære spørgsmål. Nogle af fællessangene og spørgsmålene på tipskuponen var om Grand Prix for lidt tilbage i tiden. Google kom på overarbejde, men nogle havde da fundet frem til den rigtige løsning, som udløste 2 fl. Mogenstrup vin.
Anne Duelund bød velkommen, fortalte lidt om aftenens forløb og om foreningens aktiviteter. Som aftenens store overraskelse tog foreningens formand, Birgit Stange Jensen ordet og udnævnte Anne Duelund til æresmedlem af Fladså Gymnastik for hendes mangeårige virke på flere forskellige poster i foreningen.
Efter spisningen kom seniordanserne på gulvet og gav en flot opvisning under Inge Weises ledelse. Herefter blev alle instrueret lidt i seniordans,
og så var der ellers fuldt dansegulv resten af aftenen. Seniorer vil meget gerne danse til festlig musik. Kl. 23 takkede man af for i aften og sluttede traditionen tro med fællessangen ”Lev dit liv”.
Der var enighed om, at det havde været en dejlig aften, og at der i den grad havde været ” liv i det lokale.”

Dette er en lokalnyhed indsendt af Anne Duelund. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer