Kultur

Folkeklubben spiller i Næstved

Folkeklubben udgiver nyt album til foråret og den 18. november spiller bandet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved på deres turné med titlen ’Mere end en klub tur’.

Den 18. november kommer det folkepopulære orkester Folkeklubben endnu engang til Næstved og spiller i den smukke sal i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetsalget starter fredag, men du kan få et forspring.

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’.

Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus.

Hvem er Folkeklubben i 2023?
– ”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag – et orkester i bevægelse.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

Nyt album
Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og således rammer landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Den sjette plade på bare 12 år. Første udspil fra det nye album forventes at falde i starten af marts, og hele albummet forventes på gaden i slutningen af april.

Forspring til billetsalget
Billetter til efterårs-touren sættes i salg fredag den 24. februar kl. 10.00 på www.gkkultur.dk og på billetkontoret. Alle der modtager kulturcentrets nyhedsbrev får 24 timers forspring med et presale-link de modtager i deres mailindbakke.

Kommentarer