Kultur

Flytbar Teaterfestival i Haslev og Glumsø

Se billedserie

Indlæg af: Pernille Egholm

For 2 år siden opstod ideen om en mini teaterfestival for hele familien hos Flytbar Scenekunst og vi er stolte af at vi for 3 gang kan åbne op for 2 mini teaterfestivaler i henholdsvis Haslev og Glumsø.

Minifestivalen er et familievenligt arrangement, hvor vi har allieret os med 4 forskellige professionelle teatre for at vise jer fantastiske forestillinger over 2 dage hvert sted.

Teatret Aspendos, Andre Andersen SOLO, Det Fortællende Teater og Åben Himmel er at finde på festivalen. Forestillingerne vil blive spillet indenfor og udenfor under Åben Himmel såfremt vejret tillader det.

Første festival er 1-2. juni på Højskolen Emmaus i Haslev.
Anden festival ugen efter d. 8-9. juni i Glumsø Biograf og Kulturhus.
Se hele programmet på: flytbarscenekunst.dk.

Billetterne er meget billige idet en familie bestående af 2 voksne og max 3 børn kan komme til ALLE forestillinger i enten Haslev eller Glumsø med Familie Festival billet for kun 500 kr i alt! Der er selvfølgelig også mulighed for at købe billetter til hver enkelt forestilling eller Festivalbilletter til enkelt personer. Billetter købes på Billetlugen.dk eller i døren.

Hvem er FLYTBAR?

Foreningen ”FLYTBAR – Scenekunst” har til formål at skabe rammerne for, at professionel scenekunst kan præsenteres på utraditionelle spillesteder.

Ideen om Flytbar Scenekunst startede i efteråret 2019 hvor den nuværende bestyrelse satte sig sammen og fandt ud af, at de havde lyst til at formidle teater på en anden måde end ved at publikum skulle begive hen til teatret.

De ville bringe teatret ud til publikum og gerne på steder som man normalt ikke forbandt med teater og derigennem ramme et publikum som ellers ikke ville opleve scenekunsten. Herunder også at bringe scenekunsten ud i tyndtbefolket områder.

Bestyrelsen i ”FLYTBAR – Scenekunst” ønsker først og fremmest at formidle intime teateroplevelser i utraditionelle rammer og vil i sine programmer lægge særligt vægt på at præsentere fortælleteater og andre mindre produktioner, som nemt og smidigt kan tilpasses alternative spillesteder og heraf opstod navnet FLYTBAR!

For at sikre, at der altid er tale om forestillinger af professionel kvalitet, præsenteres kun forestillinger der er godkendt til formidlingsordningen, hvilket også gør at billetprisen kan holdes ned på et minimum.

Dette er en lokalnyhed indsendt af Pernille Egholm. Du kan også indsende nyheder under “Send Ind” i topmenu. 

Kommentarer