Næstved By

Fælles gåture skal gøre hverdagen mere venlig i Næstved

Se billedserie

Skrevet af: Tina Nielsen

Fælles gåture skal gøre hverdagen mere venlig i Næstved.

Kan du lide gåture og fællesskab og vil du gerne gøre hverdagen mere venlig?
Så kan du nu deltage i gåture i Næstved med netop dette fokus.

Det landsdækkende tiltag #VenligHverDag, arrangeres i Næstved af gåvært Tina Nielsen.
Initiativtager til det nye tiltag er Just Human, stiftet af Chris MacDonald, og det støttes af Friluftsrådet.

#Venlighverdag er en bevægelse af frivillige gå-værter, der inviterer til og arrangerer gåture for fællesskab og venlighed i deres lokale by eller område.
Målet med #Venlighverdag er at skabe lokale fællesskaber, som er åbne og inkluderende for alle. De engagerede gåværter lægger ruter og starter gode samtaler om venlighed, som kan sprede sig til venlige handlinger og dermed et bedre hverdagsliv for en masse danskere.

Just Human har netop uddannet det første hold frivillige gåværter, og inden længe starter cirka 40 gåværter gågrupper op i byer rundt i hele Danmark. Tina Nielsen er med og starter hold op for alle interesserede i Næstved.

” I #Venlighverdag ønsker vi at bruge den store aktuelle interesse for gåture, som platform til at skabe nye stærke fællesskaber, hvor vi sætter venlighed på agendaen. Og netop gåfællesskaber, er en oplagt arena til at “arbejde praktisk” med venlighed.  Når man går tur med andre, har man ikke højere puls end at man kan føre en samtale med dem man går sammen med. Man har nemmere ved at tænke over og snakke om dybere emner. Sammen finder man en fælles rytme, hvor der er rum til at tale og lytte.” siger direktør i Just Human Ida Enghave.

Gåturene varer cirka en times tid, og det er muligt at der laves både kortere eller længere ture an på ønsker fra deltagerne. Det koster ikke noget at deltage.

”Sammen får vi skabt et fællesskab med gode snakke samtidig med at vi får rørt os” siger gåvært Tina Nielsen. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med gågruppen, hvor alle er velkomne.”

Info: Bliv medlem i Facebook gruppen (1) #Venlighverdag Næstved 1 | Facebook
Mødested: Rundkørslen ved Fagotvej og Holsted Alle, 4700 Næstved
Tid: Lørdag den 9. oktober 2021 klokken 14.00.
Søndag den 10. oktober klokken 11.00.
Søndag den 7. november klokken 11.00.

Følg med i Facebook gruppen #Venlighverdag Næstved 1 for fremtidige begivenheder.
Linket til Facebook gruppen har du her:
https://www.facebook.com/groups/venlignaestved1

Kontaktinfo:
Læs mere på venlighverdag.dk

Besøg gågruppen i Næstved her:
https://www.facebook.com/groups/venlignaestved1

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Tina Nielsen fra Just Human. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer