Erfaren kok i spidsen for Café Vandkanten, der åbner i Næstveds nye svømmehal

Når én af Danmarks største svømmehaller åbner i Næstved 29. marts, kan brødflove svømmegæster se frem få stillet sulten i bassin- og receptionsområdet, hvor Café Vandkanten slår dørene op samme dag.
Pølser og pommes frites. Butterchicken med naan. Sandwich og poke bowls til vegetarer, veganere og det kød-elskende folk. Svømmehallens gæster kan se frem til et bredt tilbud af retter i Café Vandkanten, som åbner 29. marts, samtidig med at svømmehallen for første gang slår dørene op.
Det er den erfarne restauratør Asher Chauhan, der skal være forpagter i Café Vandkanten. Til daglig driver og bestyrer han tre forskellige restaurationer heriblandt Taj Mahal foodtruck og Burger Spot på Enø. Asher Chauhan har tidligere arbejdet som kok på række forskellige restauranter i København.
– Jeg glæder mig helt utrolig meget til at servere hjemmelavet mad for gæsterne i Café Vandkanten. Vi tilbyder et bredt sortiment, og vi kommer løbende til at kigge på behovet og ændrer gerne koncept efter årstiderne: Hvis der er behov for varm suppe om vinteren, så laver vi varm suppe, siger Asher Chauhan, som også har tænkt Næstveds hårdt pressede børnefamilier ind i konceptet:
– Når børnene har været til svømning en hverdagsaften, står vi klar med varm aftensmad, som familien kan tage med sig hjem. Vores signaturretter er Chicken Tikka Masala til de, der er vilde med stærk mad og Butter Chicken, der er mere mild i smagen. Hele molevitten kan bestilles på vores hjemmeside, så ingen behøver at stå i kø, lyder det fra den kommende café-forpagter.
Formand for Kultur- og Idrætsudvalget Andreas Pourkamali (R) glæder sig over, at caféen snart er en realitet.
– Jeg tror, vi alle kender det der med at være skrupsulten efter en god tur i svømmehallen. Jeg er glad for, at vi nu kan fortælle mere om svømmehallens nye café. Her kan besøgende fra nær og fjern få serveret mad af kvalitetsråvarer til rimelige priser fra et topmoderne køkken. Jeg tør godt love, at der er noget for enhver smag, siger Andreas Pourkamali og tilføjer:
– De dygtige håndværkere har lige lagt sidste hånd på køkkenet, så nu er vi klar til, at forpagteren rykker ind. Vores nye forpagter har mere end 20 års erfaring fra restaurationsbranchen. Han har en særdeles professionel tilgang til opgaven, så folk kan godt begynde at glæde sig.
Caféen har både servering i receptionsområdet og i bassinrummet. Betaling sker med det digitale armbånd, som også giver adgang til svømmehallen gennem såkaldte speedgates, og som bruges til at åbne og lukke omklædningsskabene.
Læs mere om svømmehallen på www.naestvedsvoemmehal.dk
Kommentarer