112

Endnu en anholdelse i sag om knivstikkeri

Foto: Rigspolitiet

Fredag aften blev en 22-årig mand stukket med kniv i Næstved centrum. Han blev kørt til behandling for sine skader, som var alvorlige. Han meldes dog uden for livsfare.

Lidt senere samme aften fandt politiet frem til en 18-årig mand, der blev anholdt og sigtet for drabsforsøg. Han blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor han blev varetægtsfængslet fire uger.

Nu har politiets efterforskning ført frem til endnu en anholdelse. Det drejer sig om en 15-årig ung mand, der også er sigtet for drabsforsøg. Han blev anholdt for få timer siden og fremstilles i morgen i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor anklagemyndigheden vil bede om dørlukning.

– Ud fra de foreløbige undersøgelser tyder alt på, at det er et personligt motiveret opgør, der er kulmineret i knivoverfaldet. Derfor er der heller ingen grund til, at man som almindelig borger i Næstved skal føle sig utryg, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson og fortsætter:

–  Men når der sker en hændelse som denne, så er det helt forståeligt, at det kan skabe bekymring, så derfor er jeg godt tilfreds med, at vi nu har fået anholdt de to formodede gerningsmænd.

Af hensyn til den videre efterforskning har politiet ikke yderligere kommentarer.

Kommentarer