Magaxin

En tur i skoven med din hund giver en god oplevelse

Artiklen er sponsoreret

Har du en hund? Så ved du sikkert også, hvor glade de er for at komme udenfor. Hunde og langt de fleste andre dyr har nemlig brug for luft og masser af plads til at løbe og lege på. Hvilket bedre sted at tage dem med hen end i skoven?

Der er mange ting, de kan snuse til, masser af plads at lege på og hvem ved, måske møder i en anden hund. Skoven kan samtidig være idyllisk for os og indbyder til en masse ro.I Danmark er vi heldigvis beriget med mange skovarealer, så du med sikkerhed også kan finde en nær dig. Den store udfordring er oftest bare at finde ud af, hvor de er placeret. Tidligere skulle man vide det, eller i det mindste kende nogen, der vidste, hvor den nærmeste skov var placeret.

I dag er det så nemt, at du kan downloade en App ved navn ”Hundeskove i Danmark”, så har du nemt adgang til alle hundeskove i dit nærområde. Appen viser dig også om hundeskoven er indhegnet og giver dig mulighed for at se, hvad andre synes om skoven, hvor du selvfølgelig også selv kan tilkendegive din egen mening om skoven, på den måde hjælper du andre hundeejere med at finde den bedste skov. 

Dagsudflugt i skoven 

Vil du gerne gøre din hund glad, skal du tage den med på udflugt i skoven. På den måde bliver din bedste ven både stimuleret, får motion og en masse frisk luft. Når du skal afsted, er der flere ting, du bliver nødt til at tage med. Din hund har blandt andet både brug for mad og drikke, og skal du træne, når du alligevel er afsted, så vil et par godbidder nok ikke være en dum idé.

Husk også de ting du normalt ville have med på en almindelig gåtur, det kan være poser og hundesnor. Alle disse ting skal opbevares på den ene eller anden måde, og her anbefaler vi, at du medbringer en daypack.

En daypack er en rygsæk, der egner sig godt til dagsudflugter, da den har den perfekte størrelse. På denne måde kan du altså få de mest nødvendige ting med til din hund, og måske du kan få listet nogle snacks eller noget kaffe i tasken til dig selv.

En daypack kan også nemt bruges til ikke hunde relaterede ting, det kunne for eksempel være til skole, arbejde eller som udflugtstaske. Køb en i god kvalitet, så den ikke går i stykker og du har en taske, du kan bruge i mange år.

En anden god ting du kan tage med i din daypack, er noget hundelegetøj. Hundelegetøj kan bruges til mange ting, og fås i mange forskellige varianter. Hunden kan selvfølgelig lege med det, men du kan også bruge det aktivt som en del af hundetræningen, dette kan du gøre ved at give det til din hund som en slags belønning. Generelt er hundelegetøj en god måde at få hunden til at bevæge sig på.

Når du har pakket dine ting, fundet en skov og fået hunden i bilen, så er der ikke andet tilbage at sige, end at du må have en god tur. 

Kommentarer