Næstved By

Efterårssæsonen slutter på Spillestedet Vershuset i weekenden

Johan Kolstrup Foto: Spillestedet Vershuset

Sidste weekend i 2022 med musik på Spillestedet Vershuset nærmer sig. Her vil man kunne nyde en perlerække af ikonet Neil Youngs sange i selskab med RUST, samt opleve den danske upcoming artist Johan Kolstrup, der gør sig i den selvopfundne genre ‘Surrender Pop’.

RUST – Neil Young Jam

Ivan Sand, Olav Poulsen, Georg Olesen og Mik Schack fremfører fremragende og meget personlige fortolkninger af sange fra Neil Youngs musikalske univers. De favner både de akustiske og elektriske sider af Neil Youngs musik med hengivenhed og indlevelse i et både inderligt og medrivende show. Fra helt stille ballader til det eksplosivt rockende.

Neil Young har sin helt egen monumentale plads blandt de største i den amerikanske musikhistorie. Fra begyndelsen af tresserne til i dag har Neil Young skabt sange, der vil vare i generationer. Tænk bare på klassikere som eksempelvis “Heart of Gold”, “Harvest Moon” og “Southern Man”. 

Johan Kolstrup

Albummet Frk. Andersen & motorcykelracet fra 2021 er den foreløbige kulmination på Johan Kolstrups musikalske rejse, der startede i hjembyen Skive. Her trådte han sine musikalske barnesko, da han som 12-årig skrev sine første sange. I 2016 indspillede han sit engelsksprogede og roste album, Ruffled Feathers, i Berlin.

De lyse nætter og den nordiske melankoli trak ham dog tilbage til Danmark, hvor han nu har fundet hjem som dansksproget sanger og sangskriver under den selvopfundne genre ‘Surrender Pop’, som er en sonisk alliance mellem tekst og melodi, der forsøger at belyse, hvad det vil sige at leve et autentisk liv.

Inden Johan Kolstrup går på scenen, så vil bandet Douchebag varme op med et sæt af rockhits fra 70’erne og 80’erne. Repertoiret tæller blandt andet numre af Alice Cooper, Bon Jovi, ZZ Top, Guns’n’Roses og Kiss.

FAKTA

RUST – Neil Young Jam: fredag den 25. november. Døre kl. 20. Koncertstart kl. 21.

Johan Kolstrup + Douchebag: lørdag den 26. november. Døre kl. 20. Koncertstart kl. 21.

Mere information og forsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved

Kommentarer