Kultur og events

Dizzy Mizz Lizzy – Arenatour til april 2022

Foto: Morten Rygaard.

DIZZY MIZZ LIZZY /// ARENATOUR APRIL 2022

SPECIAL GUEST: PSYCHED UP JANIS / SUPPORT: BERSÆRK

1. april: Næstved, Arena Næstved

2. april: Aalborg Kongres & Kultur Center

9. april: Aarhus, Ceres Arena

15. april: Odense, Jyske Bank Arena

16. april: København, Royal Arena

Da DIZZY MIZZ LIZZY i september 2019 annoncerede fem arenakoncerter i nogle af Danmarks største byer, i anledning af deres kommende fjerde album, der på det tidspunkt endnu var uden titel, havde rocktrioen ikke drømt om at de fem koncerter først ville ende med at blive spillet når albummet der blev døbt ”Alter Echo” var fyldt to år!?

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen knoklede i starten af 2020 for at færdiggøre albummet, så de kunne komme ud og præsentere det live! Det noget tungere og mørkere album end tidligere, med færre, men længere numre så dagens lys lige inden verden gik ind i en mindst lige så mørk tid.

Spol tiden frem til november måned 2020, hvor vi langsomt turde kigge fremad, havde nedlukningen af landet fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. De valgte derfor at ”Alter Echo” skulle luftes på en ”sid-ned”-turné i foråret 2021, hvor de ville opføre albummet i sin helhed. De overkom flere nedlukningsudfordringer, og fik i løbet af sommeren 2021 afsluttet den intime tour, der b.la. indeholdt fem udsolgte koncerter i Store VEGA i juli måned.

’Alter Echo’ har kastet flere singler af sig, deriblandt ’The Middle’ som udkom i forbindelse med albumudgivelsen i marts 2020, og i november måned i år udsendte Dizzy Mizz Lizzy en video/kortfilm til den 22.50 min. lange sang ’Amelia’.

‘Amelia’ er en filmisk fortælling, som udspiller sig over de fem sange, som udgør hele b-siden af Dizzy Mizz Lizzys guldcertificerede album ‘Alter Echo’. Den store film er skabt af filminstruktøren Marc Louis Sutton for Shoot Happens. Filmen følger pigen ‘Amelia’ og hendes vej ind i en fanatisk sekt. ‘Amelia’ er kommet til verden i et unikt samarbejde mellem bandet og Horsens & Friends – og har allerede haft sin sejrsgang på Odense Filmfestival (OFF) og den nyligt afholdte CPH:PIX Weekend. Se ’Amelia’ HER.

Bandet er mere end spilleklar, ser frem til koncerterne og til at møde deres fans. For det trofaste publikum der til april måned har hold fast i billetten i to-et-halvt år bliver det uden tvivl en kæmpe forløsning at slippe tøjlerne til tonerne af Dizzy Mizz Lizzys mange klassikere, og til at høre nogle af de nye numre i arenastørrelse.

”Lige siden vores Arena-koncerter blev booket tilbage i 2019, har vi virkelig set frem til at stå og spille foran en talstærk fanskare igen. Ikke mindst med et nyt album i bagagen.

Hvem skulle have vidst, at vi skulle vente i over 2 1/2 år!? Vi fik indløst lidt af glæden på en hurtig opsat og alternativ bonus-turné i foråret og sommeren 2021, hvor vi fik præsenteret vores album Alter Echo i sin helhed. Med en masse restriktioner og for et meget begrænset (siddende) publikum. Det var en anderledes, men også fantastisk oplevelse, som vi er taknemmelig for at have fået med. Men NU glæder vi os altså også til at vende tilbage til den mere klassiske form for rock-koncert. Endda fem af slagsen. I store arenaer. For et publikum, der også har mulighed for at STÅ op til koncerterne. Vi har glædet os og det håber vi også at I har”. – Tim Christensen

Bandet har fortsat Bersærk og Psyched Up Janis med på turneen som speciel guests.

”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i 2019 og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter,” afrunder Tim Christensen.

Billetpriser: 450 kr. + gebyr

Royal Arena billetpriser:  PL1 520,- / PL2 Sidde 450,- / PL2U Stå 450,- / PL3 325kr + gebyr

Billetsalget er i gang via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kommentarer