Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vershuset: Pharfar

Afholdes 30. september kl. 21:00 - 23:30

Pharfar er dansk reggae og dancehalls ubestridte Godfather. Trods mange år i det musikalske game, er det alligevel først nyligt at genrepioneren udsendte karrierens første fuldlængdeudspil som solist. Pharfar er sjældent aktiv og produktiv!

Tallene taler for sig selv. Sammenlagt har Pharfars musik i diverse konstellationer rundet i omegnen af imponerende 150 millioner streams! Men han er ikke typen der læner sig tilbage og hviler på laurbærene. Som ”Ydmyg” titlen på hans album antyder, er Pharfar trods sine imponerende meritter meget jordbunden i forhold til den massive succes, han med årene har opnået.

Pharfar fortæller;
“Jeg er både er ydmyg og taknemmelig over alt jeg har opnået med min musik, men samtidig er jeg ikke typen, der lefler for nogen eller noget. Jeg har aldrig været god til at gå andres vej. Jeg går min egen. Det er sådan jeg oftest har opnået succes”.

Bag det kunstneriske alias Pharfar gemmer sig den musikalske multikunstner Søren Schou. Han har via musikalsk dygtighed, benhårdt arbejde og en løbende evne til at udvikle sit udtryk, etableret sig som en af kongerigets mest succesfulde og respekterede producere. Navnlig på den danske reggae- og dancehallscene, hvor Pharfar fra starten har været en central figur i forhold til at introducere den jamaicanske lyd herhjemme.

Pharfar er en sand foregangsmand på scenen. Han dyrkede sin kærlighed til reggae- og dancehallmusikken længe inden, den blev hvermandseje her i Danmark – men da den så endelig brød igennem, stod Pharfar i centrum som medlem af succestrioen Bikstok Røgsystem, siden som producer og sparringspartner for nogle af scenens mest fremtrædende danske navne som Natasja, Wafande, Kaka og Shaka Loveless.

Over årene har han haft fingrene i utallige multiplatinsælgende album og hitsingler, vundet prestigefyldte musikpriser og høstet hæder i massevis, boltret sig som medlem af dub-projektet Djosos Krost, humoristiske projekter som Nik & Ras, dansktopgruppen Humørekspressen og som den ene halvdel af producerduoen Donkey Sound sammen med Fresh-I. Pharfar har sågar sammen med Wafande og Anders Keilgaard modtaget en Robert-statuette for ‘Årets Originale Sang’, gennem sine bidrag til Iqbal filmene.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Tid

Dato:
30. september
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Arrangør

Vershuset

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer