Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

POUL KREBS MED DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Afholdes 15. oktober kl. 20:00 - 22:30

Forvent originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger af klassikere, når Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester går på scenen i Arena Næstved.

Vi sælger knap 500 billetter til denne koncert, i to kategorier. Indenfor hver kategori er det unummererede siddepladser, det vil sige, at du køber billet til en plads på stolerækkerne på gulvet foran scenen i sektion A eller B.

Standard A, siddeplads på de forreste rækker, 425 kroner + gebyr 30 kroner.

Standard B, siddeplads fra midten og længere bagud, 375 kroner + gebyr.

VIP, her får du den allerbedste plads og fri blød bar og egen indgang. Den koster 850 kroner + gebyr 30 kroner.

Publikum bliver seatet i den rækkefølge de ankommer til Arena Næstved, og der er god plads mellem rækkerne.

VI PASSER GODT PÅ JER

I Arena Næstved har vi fået rigtig gode erfaringer med vores tiltag i forbindelse med Covid-19. Vi gør alt det vi skal, og så lige lidt mere oveni.

Du kan handle i baren uden at rejse dig fra din stol, du skal blot bruge QR koden ved din plads. Vi har kontaktløs billethåndtering og betaling i baren, vi åbner flere ind- og udgange, og vi holder naturligvis afstand.

For at give ekstra god plads, har vi rykket barområdet ned i arenaen, og vi har masser af folk på arbejde til at guide og vejlede publikum.

”En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,” skrev GAFFA.

Han forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer.
Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.
Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer.

Køb din billet HER

Tid

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer