Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev Nikolaj Kirk

Afholdes 4. december 2019 kl. 19:00 - 21:00

Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden.

Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV i Ny Ridehus den 4. december kl 19.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse
En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:
– Arbejdet med Nak & Æd – og hør hvor titlen stammer fra?
– Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
– Smager en husmår godt?
– Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen.

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Dørene åbner kl. 18.00
Arrangør: Tikko
Billetter her.

Tid

Dato:
4. december 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Alle arrangementer