Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

John Mogensen Live

Afholdes 29. oktober kl. 20:00 - 22:30

Sidste gang John Mogensen Live gæstede Næstved var det til en udsolgt koncert. Skynd dig, hvis du vil sikre dig en billet.

Kender du det, at man sidder TO MENNESKER PÅ EN STRAND, føler sig NEDE I MØJET, og gerne vil have lidt FUT I FEJEMØJET, eller man SIDDER PÅ ET VÆRTSHUS, og tænker DER ER NOGET GALT I DANMARK?

Man kender NINA, KÆRE NINA og måske også ERIK OLUF ANDERSEN, men føler alligevel, at man nærmest bor i ENSOMHEDENSGADE NR. 9.
Man ved, at LIVET ER KORT og i morgen kan man tænke på MANDAG MORGEN BLUES, men vil egentlig hellere ringe til jobbet og sige ”DU SER MIG NÅR JEG KOMMER”, mens man håber på, at en eller anden vil ringe og sige ”KOM KOM TIL KLONDIKE”.

SÅ LÆNGE JEG LEVER vil jeg finde DEN GAMLE VIOLIN frem og så vil MIG OG MARGRETHE og SKIBSHUNDEN – der er garanti for god stemning og masser af ”syng med” muligheder.

Der vil være mulighed for tilkøb bestående af John Mogensens yndlingsspise: Hakkedreng med bløde løg og som dessert skal vi ha`æblekage, som showmenu på Cafe Grønnegade.

Køb din billet via link.

Tid

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Arrangør

Svovlstikkerne

Sted

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer