Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Die Herren gæster Vershuset

Afholdes 2. september kl. 21:00 - 23:30

Når efterårssæsonen sætter ind, så får Vershuset traditionen tro besøg af de garvede U2 formidlere Die Herren, der siden 1991 har boltret sig i det irske bands fantastiske katalog af sange.
Har man oplevet Die Herren på scenen, så ved man, at der leveres 100 % – mindst! Bandets overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække. Og det kommer de i mål med.
Med stor kærlighed til materialet, formår Die Herren både at bevare U2’s ånd og samtidig give sangene deres eget udtryk og identitet. Når de går på scenen er der garanti for en intens live-oplevelse, hvor de rutinerede drenge inviterer med på en medrivende rejse gennem en lang række af de største U2-hits gennem tiden.
“One”, “With or Without Your”, “Sunday Bloody Sunday”, “Vertigo”, “I Still Haven’t Found What I´m Looking For” og “Where the Streets Have No Name” er bare nogle af de sange, som Die Herren vil beværte med, når de går på scenen. Alle leveret med et drive, nærvær og en intensitet, som mere end efterhånden 2000 koncerter har været med til at underbygge.

Som gæst på Spillestedet Vershuset skal du være medlem.

Du opretter nemt dit medlemskab online ved klikke på login ovenfor.

Medlemskabet er helt uden forpligtelser og udløber automatisk efter 1 år – med mindre du selv vælger at forlænge det.

Du kan godt købe billet til vores arrangementer uden at være medlem – men alle gæster skal enten forevise gyldigt medlemsskab ved indgangen, eller oprette og betale det i indgangen.

Du kan læse mere om medlemskab på Vershusets hjemmeside: www.vershuset.dk/medlemskab

Tid

Dato:
2. september
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Arrangør

Vershuset

Sted

vershuet

Alle arrangementer