Magaxin

Det flotteste hus på vejen

Arkivfoto

Artiklen er sponsoreret

Du har helt sikkert ofte gået en tur i dit nabolag. Sådan en af de ture, hvor du går op og ned ad forskellige villaveje og kigger på pæne forhaver, nyklippede hække og trimmede græsplæner. Det kan endda være, at du ser en fin forhave med masser af havenisser.

Det er tydeligt at se, hvem som går op i, hvordan huset fremstår. Der kan både være huse, hvor det så afgjort ikke er førsteprioritet, hvordan huset fremstår, og modsat er du heller ikke i tvivl, når du går forbi et hus, hvor alt står skarpt og pænt. Det kan det også komme til at gøre hos dig. Med en omgang facademaling kan du hurtigt og let få dit hus til at se langt mere velholdt ud. Du kan endda skabe et helt særligt udtryk, med lige præcis den maling, som passer til din stil.

Med en god maling kommer du langt

Hvis du får lyst til at friske din facade op med en ny farve eller en ny struktur, så kan du let investere i facademaling. Det kan være, at du tænker, at du lige så godt kan bruge dine rester, fra da du malede stuen sidste sommer – men du skal passe på med at bruge almindelig maling til husfacaden. Belægningen er helt anderledes, og malingen er også udsat for et andet slid, end væggene i dine stuer er. Derfor er det en god idé at købe maling, som er beregnet til at male din facade med. Der findes heldigvis rigtig mange forskellige typer og varianter, som du kan bruge.

Kun fantasien sætter grænser

Når først du har købt ny maling til din facade, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre. Du kan lade fantasien få frit løb. Det kan være, at du ender med at have en facade, som minder om et helt royalt palads. Det kan også være, at du er mere til en neutral stil og maler din facade en simpel farve? Måske skal du også have malet vindueskarmene flotte, nu hvor du alligevel er i sving med penslen? Og så kan du jo i samme omgang få slået græsset, klippet hækken til og malet stakittet. Så er du i hvert fald sikker på, at næste gang, en nysgerrig flok søde naboer går forbi, at de bliver imponerede over din flotte og velholdte husfacade. Rigtig god fornøjelse. 

Kommentarer