Næstved By

Debat: Så er det nu, vi står sammen igen venner

Som direktør Lars Jørgensen fra Møns Bank og direktør Tommy Jensen fra Ropox så rigtig siger i Sjællandske den anden dag, så fortjener alle virksomheder i Næstved, at vi ligger højt placeret i Dansk Industris erhvervsklimamåling.

 

Skrevet af Erhvervsmægler Jakob Duemose, Erhvervsmægler Næstved ApS og bestyrelsesmedlem Næstved Erhverv A/S

 

Og nu skal du til at udfylde spørgeskemaet.

 

Lad os stå sammen og vise alle, at Næstved er et rigtig godt sted at drive virksomhed.

 

Vi har en kommune og nogle politikere, der lytter til vores behov og prioriterer at skabe de bedste rammebetingelser for os. Det er derfor, vi for eksempel har nogle af Sjællands hurtigste tider inden for byggesagsbehandling og har haft det de seneste fire-fem år.

 

Det er kommunens fortjeneste, at der netop er blevet afholdt DM i Skills – et kæmpe arrangement med tusindvis af besøgende og fokus på den arbejdskraft, som så mange virksomheder står og mangler.

 

Det er også kommunens fortjeneste, at Næstved gang på gang bliver synlig og at rigtig mange virksomheder gerne vil etablere sig her. Vi har gode og billige erhvervsgrunde og -lokaler og en kort og venlig byggesagsbehandling. Hos os mærker vi stor efterspørgsel på både lokaler og grunde fra virksomheder både fra lokale men også udefra. Det er et tegn på, at i Næstved fungerer tingene godt og at vi er inde i en positiv spiral – andre kan se, at vi har vækst og at der sker en masse udvikling. Vi er en kommune med høj erhvervsmæssig aktivitet.

 

Så lad os nu stå sammen om alt det gode og huske på det, når skemaet fra Dansk Industri skal udfyldes.

 

Lad os give omverden et retfærdigt billede af erhvervslivets vilkår i Næstved kommune.

 

 

 

 

 

Kommentarer