Tappernøje

Charlotte Roest er indstillet til Sundhedsprisen 2017

Charlotte Roest fra Tappernøje er indstillet til Region Sjællands Sundhedspris 2017, for sin indsats for at få en 112-Akuthjælperordning til Tappernøje.

Charlotte Roest har lagt mange frivillige timer i at erstatte den tidligere Akutbil i Tappernøje med den nye 112-Akuthjælperordning, så borgerne i området kan føle sig trygge.

Hun har dermed kæmpet for en ordning, som skaber større tryghed i Tappernøje, Brøderup, Everdrup, Smidstrup og Store Røttinge. Kort sagt et område, hvor der bor cirka 3.500 indbyggere.

Forhandlinger og samarbejdet har strakt sig over en 1-årig periode med løbende møder med mere.

17 frivilligere borgere har meldt sig til den nye 112-Akuthjælperordning, som træder i kraft til efteråret 2017. De frivillige skal gennemgå et årligt kursus igennem Region Sjælland, hvor Charlotte Roest er udpeget til at være tovho​lder.

Læs også: Indstil din kandidat til Sundhedsprisen 2017

I indstillingen står der desuden at hun er en person, som kæmper for det lokale fællesskab. Blandt andet etableringen af Fase 1 i Tappernøje Aktivitetspark, og som grundlægger til Tappernøjes byfester. Charlotte Roest er også formand for Folkeskovens FrivilligLaug, hvor hun ligeledes har været den kreative og drivende kraft sammen med bestyrelsen. Hun er også blevet medlem af LAG-Sydsjællands bestyrelse de næste 2 år.​

Hun holder øjne og øre på stand by, hvis der opstår en mulighed for nye fællesskaber i vores/hendes nærområde, som af Næstved by er blevet udpeget til at være et Udviklingscentrum, og netop denne titel, lever Charlotte op til – og gør det stadig på mange områder.

Hvis Charlotte Roest vinder Sundhedsprisen vil hun lade den komme alle 17 Akuthjælpere til gode.

Se mere på www.regionsjaelland.dk.

Fakta

Nomineringerne skal ske på www.regionsjaelland.dk/sundhedsprisen eller på www.facebook.com/sundhedsprisen, hvor der også kan stemmes.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. april 2017, og afstemningen er åben frem til den 18. april 2017 klokken 12.00.

Sundhedsprisen 2017 uddeles tirsdag den 15. maj 2017 klokken 18:00-19:00 på Handelsskolen i Køge i forlængelse af Sundhedskonference 2017 – Mit Sundhedsvæsen.

Dommerpanelet består af regionrådsmedlemmerne Kirsten Devantier, Ellen Thomsen og Nicolai Nicolaisen samt kommunikationschef Hanne Ahrensbøll.

Kommentarer