Næstved By

CANNONBALL skyder sensommeren ind den 4. september

1-dags festivalen vil skænke folket frihed, fadølsfest og fuldfed rock’n’roll.

Efter 2 års forsømte festivalsæsoner tændes der den 4 .september en ny flamme for den festivalfølelse, vi alle har savnet i alt for lang tid.
Cannonball i Næstved bliver formentlig en af årets eneste større festivaler, hvor vi for alvor kan vende tilbage til den berusende følelse af at træde ind på en ægte festivalplads uden mundbind, uden sektionering eller restriktioner, men til ren livsglæde,  folkefest og masser af rockmusik med hele 12 forrygende navne fordelt på 12 timer.

Cannonball– er en ny rendyrket rockfestival, som vil fokusere på rocken i både dansk og international sammenhæng og på sigt tiltrække publikum fra både Danmark, Skandinavien og Tyskland. Kapaciteten i Næstved ved Holsted Nord i september bliver på 5000 mennesker, med mulighed for udvidelse.

Årets hovednavn D-A-D er en selvskreven main-headliner, når vi snakker om institutioner i dansk rock og det bliver uden tvivl kærkomment at opleve deres udødelige klassikere som “Sleeping My Day Away”  og “It’s After Dark” i et stort open air setup igen.
The Sandmen har i Allan Vegenfeldts ikoniske vokal et af landets stærkeste esser og mægtige Kellermensch er tilbage i fuldt flor med deres storladne mørkemands-rock.
Derudover vil festivalen servere en varieret rockbuffet i form at Bonafide (SE), VA Rocks (SE), GrumpynatorsSoren AndersenThe CourettesLucerColumbian NecktiesJunkyard Drive og Timechild.

De tre bagmænd bag festivalen Michael H. Andersen, Frederik Schnoor og Erling Daell har alle dedikeret deres liv til rock’n’roll som hhv. musikere, festivalarrangører, pladeselskabsejere og entreprenører i musiklivet og talsmand Erling Daell, som udover at være erklæret rock-freak, til dagligt er direktør for Jem & Fix og Harald Nyborg i Sverige, udtaler:

“Det sidste 1½ år har været ret trist. Få og små koncerter og festivaler med en masse forbud. Meget imod musikkens grundidé. Da jeg for et par uger siden af mine venner Michael og Frederik blev spurgt, om ikke vi skulle lave en rock- og frihedsfest, tænkte jeg ikke to sekunder over det. Selvfølgelig skulle vi det!
De brænder begge for rockens saft og kraft og er dygtige, garvede rockentreprenører. Cannonball blev resultatet af mange gode øl og snakke. Vi har lavet festivalen efter devisen: “Den store rock- og befrielsesfest med speederen i bund og nul begrænsninger.” Det bliver kanonfedt i Næstved den 4. september”

Cannonball navnet skal forstås som en rock-kanonkugle støbt af de tre venners kollektive fascination af de sidste 50 års rock fra de tidligere 1970ere og frem til nutiden. “Når vi skal være helt ærlige, er vi tre excentrikere med hang til rock’n”roll, nostalgi og fest –  og derfor hænger den her seventies, comic-strip-agtige tilgang til plakaten og hele festivalen bare godt sammen. Cannonball er skabt af rockfans for rockfans! ” udtaler trioen i kor !

Foruden musikken byder festivalen også på udstillede 70er biler, lækre madstande, kolde øl og drinks samt masser af rock-merch! 

Køb din billet HER

Dato: 4. september. Kl. 12.00 – 23.59  Sted: Holsted Nord.

Kommentarer