“Cafe Holmeren” går i bøf

På foto ses Dorethe som er Souschef, Stine som er køkkenchef, og endelig Daniel som er manageren. De udgør et stærkt team, som hele tiden tænker nye ideer og tiltag til "Holmeren". Dorethe var deres gamle bestyrer (tidligere forretning) og er nu tilbage.

Cafe Holmeren i Holmegårds Hallen har udvidet menukortet med kvalitets “Grill og Gourmet”.

af Birgitte Grejsen Møs.

Det går stærkt for de nye forpagtere af “Cafe Holmeren” i Fensmark, Kasper Emil Hansen, Daniel Birk Öksüm og Stine Rasmussen. Siden de overtog forpagtningen den 1. juni 2017, har alle kunne se en forandring i restauranten, men også på menukortet.

– Der er nogle ting, vi ikke kan undvære. Det er bl.a. stegt flæsk og persillesovs, som vi kører hver torsdag aften. Men derudover har vi haft en kæmpe efterspørgsel, dels fra folk her i Fensmark, men også fra vores “gamle” kunder i Næstved, efter en lækker bøfsandwich, fortæller Daniel.

Artikel forsætter under foto:

– Så nu har vi en ny menu ‘Grill og Gourmet’, som også er at finde på vores hjemmeside. Menuen er blevet et sikkert hit. Vi bruger lokale, friske råvarer samt kvalitetskød, som er et “must” for vores cafe, og det honorerer vores gæster.

– Om det er kursusgæster eller almindelige cafegæster, har de alle taget godt imod  os, men også vores nye tiltag. Og det er da en glæde, når ens “gamle” kunder gerne kører langt for at smage vores mad, afslutter Daniel med et stort smil.

Cafe Holmeren
Glasværksvej 1
Holmegaard
Fensmark

 

Kommentarer