Kultur

Byttemarked for børn

Kom og byt det gamle legetøj til ”nyt” i børnebiblioteket. Foto: Colourbox

Fredag den 28. april kl. 14.00-16.00 er der byttemarked for børn i børnebiblioteket på Næstved Bibliotek. Det sker i anledning af bibliotekernes temauge i uge 17 omkring FN’s 17 verdensmål.

Genbrug er oppe i tiden på mange fronter. Og derfor afholder vi et byttemarked med fokus på gammelt legetøj som afslutning på en række børnearrangementer i verdensmålenes tegn.

Giv det gamle legetøj nyt liv
Nu kan børnene være med til at give det gamle legetøj nyt liv og samtidig få nyt i deres egen samling. Der er ingen grund til at smide legetøjet ud, når børnene har mistet interessen for det. Fint legetøj, der ikke er i stykker kan nemlig sagtens bruges igen af andre.

– Vi laver en ”byttezone” i børnebiblioteket, hvor børnene kan komme og bytte legetøj.
Vi anbefaler, at de tager 5-10 stykker legetøj med, så byttelegen forbliver overskuelig og hyggelig for børnene, forlyder det fra bibliotekets børnekulturformidlere, som står bag byttemarkedet for børn i anledning af bibliotekernes landsdækkende temauge omkring FN’s 17 verdensmål.

Det er gratis at deltage. Og der er ingen tilmelding.

Børnebyttemarkedet har dog intet at gøre med ”Byttemarked Sydsjælland og øerne”, som løbende afholdes af en frivillig byttegruppe på Næstved Bibliotek. Her vil der også være et byttemarked i Salen på Næstved Bibliotek i forbindelse med temaugen, lørdag den 22. april kl. 10.00-13.00

Kommentarer