Debat og politik

Byrådspolitiker Sebastian Mylsted-Schenstrøm stiller op til folketingsvalg for Danmarksdemokraterne

Sebastian Mylsted-Schenstrøm går nu offentligt ud og meddeler at han fra i dag repræsenterer Danmarksdemokraterne. PR-foto Danmarksdemokraterne.
Her til morgen meddelte Sebastian Mylsted-Schenstrøm, medlem af Næsted Byråd, at han fremover repræsenterer Danmarksdemokraterneog samtidigstiller op til det kommende folketingsvalg.
Sebastian Mylsted-Schenstrøm skriver blandt andet på sin facebookside:
– Efter moden overvejelse har jeg besluttet, at jeg fremadrettet vil repræsentere Danmarksdemokraterne. Vi skal ikke være tilfredse med at sidde i kø i timevis til og fra arbejde, med et lavere uddannelsesniveau og ringere udvalg af uddannelsemuligheder, med at dø på landevejene når ambulancen ikke kan komme frem, eller at få dårligere behandling, fordi det nærmeste hospital ikke ligger i hovedstadsområdet.
– Da Inger (Støjberg, red.) kontaktede mig for at høre om jeg ville være med på holdet, var beslutningen, om end ikke nem, så i hvert fald klar. Jeg kunne mærke dybt nede i maven, at det var det rigtige og jeg kan slet ikke vente med at skulle ud at møde vælgerne igen. Jeg føler ikke behov for at tale dårligt om mit tidligere parti, men jeg har længe følt, at Venstre og jeg er gledet fra hinanden på en række områder.

– Venstre har hidtil været det parti jeg har været “mindst uenig med”, men det er det ikke længere. Med Danmarksdemokraterne er der opstået et parti, som jeg er mere enig med – og ikke mindst får bedre mulighed for at bidrage til at forme.

– Jeg vil derfor også gerne takke alle i Venstre for mange gode år og godt samarbejde. Jeg ønsker jer alle det bedste.
Det er vigtigt for mig at påpege, at Danmarksdemokraterne IKKE er et protestparti eller et “jydeparti”. Vi er et folkeparti for alle, der vil værne om danske værdier, gøre op med den geografiske skævvridningen af Danmark og have respekten for skatteborgerne og almindelige menneskers hverdag tilbage.

Kommentarer