Brøderup

Brøderup karate klub indbød til åben træning i forbindelse med Fællesskabsstafetten

Se billedserie Foto: Brøderup Karate Klub.

Onsdag den 22. september inviterede Brøderup karate klub til åben træning, som en del af Fællesskabsstafetten 

Det var en oplagt mulighed for kommunens borgere til at se hvilke foreninger der er i ens egen by, og en oplagt mulighed for at prøve noget nyt.
Hos Brøderup Karate Klub havde man mulighed for at deltage en aften og mærke det stærke fællesskab i klubben.
Den udfordring var der mange, som tog imod.
Gæsterne lov til at træne med på lige netop det hold de havde lyst til, også selvom de ikke havde prøvet kampsport før.
Træningen var ikke specielt tilrettelagt efter, at der var nye gæster med på holdet den dag, da klubben ønskede at give gæsterne rigtig fornemmelsen af en helt almindelig karate time og alt hvad en sådanne indebærer.
Det var til stor glæde for børnene at se mor, far, søskende eller venner være med på gulvet og kæmpe med at tackle de svære færdigheder, som for klubbens børn kan synes at være det letteste i verden.
Det har helt sikkert givet både forståelse og respekt hos familie og venner, når der snakkes om hvad man har lavet til karatetræning.
Det har også givet en forståelse af det store arbejde og træning, der ligger bag, når klubbens elever går på gulvet til en konkurrence, hvor det kan se legende let ud at mestre de forskellige teknikker og øvelser.
Ingen tvivl om at gæsterne blev udfordret på både motorik og med hjernegymnastik for at koordinere det hele rigtigt til træningen.
Klubben træner hver onsdag i Korskilde Hallen og optager nye medlemmer i september/oktober.
Du finder Brøderup Karate Klubs Facebook side  HER

Kommentarer