Magaxin

Bliv klogere på salg med Nicolai Jacques Sørensen

Artiklen er sponsoreret.

Er du og din virksomheds medarbejdere interesseret i at blive endnu skarpere på jeres salgsstrategier og jeres salgskompetencer, så I forhåbentlig kan blive endnu dygtigere til at få flere salg i hus? Tag dine medarbejdere til et foredrag med Nicolai Jacques Sørensen. Ham kan du blive endnu klogere på i denne artikel.

Har hjulpet danske organisationer med salg

Nicolai Jaques Sørensen er en del af Sales Diversity Lab. Hos dem kan du få kompetencerne til at blive en dygtig sælger. Sørensen har selv skrevet en bog om salg, og så har han læst alle bøger, der er værd at læse om sammen emne. Det betyder også, at du fra ham kan få formidlet de mønstre, der synes at virke i salgsbranchen. Efter at have hørt salgsforedrag med Nicolai Jacques Sørensen kan du forhåbentlig blive skarp i, hvordan salg i din virksomhed bedst skræddersyes, så I på længere sigt kan øge jeres årlige omsætning.

Det kan altså virkelig betale sig at være skarp i sin salgsstrategi. For mange forretninger er det ikke nær så vigtigt at have opfundet den dybe tallerken men i stedet at kunne sælge det mest almindelige redskab bedst. Du udkonkurrer din branches konkurrenter bedst ved at føre den mest effektive salgsstrategi.

Til den nye eller til den erfarne sælger

Du kan både booke et kursus, hvis du er ny i sælgerfaget og har brug for den helt basale viden for at føle dig sikker i din virksomheds overlevelse, og så kan du komme til et kursus, der er orienteret mod dig, der har været i salgsbranchen i adskillige år og er interesseret i, at der skal rykkes mere effektivt ved virksomhedens indkomst. Det kan også være, at du har mange nye sælgere til at arbejde for dig, der gerne vil have endnu mere viden inden for salgsverden!

Kommentarer