Næstved By

Bestil og Hent madbokse har premiere i Kvickly Næstved

Foto af Coops første Bestil & Hent skab.

Coop begynder nu en test af de første Bestil & Hent skabe. De ligner umiddelbart almindelige pakkebokse, men de er indrettet med forskellige kølezoner, der gør, at fødevarer holdes ved korrekte temperaturer, ind til kunderne henter varerne.

Testen foregår i Kvickly Næstved.

”For kunderne i Kvickly betyder det større fleksibilitet og frihed i en travl hverdag. De kan bestille varerne på Coop.dk MAD, så pakker vi dem og kunderne kan afhente varerne, når det passer dem,” siger kædedirektør Torben B. Andersen, Kvickly.

Systemet er meget udbredt i Sverige, og det er samme koncept, Coop tester i Danmark.

”Online-handel med dagligvarer oplever et sandt boom i øjeblikket. Vi forventer, at det vil fortsætte med uformindsket styrke i takt med, at flere og flere oplever bekvemmeligheden. Med Bestil & Hent skabene tilføjer vi en ekstra mulighed for at spare tid og gøre indkøbsturen meget kortere,” siger digital direktør Morten Viktor, Coop.

For at benytte Bestil & Hent skal kunderne bestille varerne på Coop.dk MAD, hvor de angiver det postnummer de ønsker at afhente varerne samt vælger butik og tidspunkt, hvor varerne skal være klar til afhentning. Kunderne modtager så en SMS, som de kan anvende til at åbne skabet med deres varer.

Bestil & Hent er åben mandag til søndag, hvor afhentning kl. 10-12 og 12-14 kan bestilles frem til midnat, afhentning fra kl. 15-19 kan bestilles frem til kl. 11:00.

Kommentarer