Næstved By

Best of Bowie og eminent dansk americana på Vershuset i Næstved

Oplev Best Of Bowie på Vershuset i morgen fredag. Pressefoto

I morgen fredag byder Spillestedet Vershuset på lyden af en af musikhistoriens helt store navne, når det danske tribute band ‘Best of Bowie’ går på scenen. På lørdag står den på fremragende ny dansk americana, når scenen overdrages til Katrine Schmidt Band.

Best of Bowie

Det populære og rutinerede band, Best Of Bowie, har i gennem mange år givet shows over alt i Danmark og har også gæstet lande som Tyskland, Sverige og Norge. Når de går på live, så tages publikum med på en rejse gennem Bowies slaraffenland af stilarter, stemninger og fantastiske sange som “Ziggy Stardust”, “Fame”, “Heroes”, “Ashes to Ashes”, “Let’s Dance”, “China Girl”, “Young Americans” og mange mange flere.

Det bliver en aften i mesterens tegn, når Best Of Bowie besøger Næstved og med kærlighed, stort overskud og entusiasme hylder den musikalske ener.

Best of Bowie går på scenen i morgen fredag 16. september. Dørene åbner kl. 20, og koncerten starter kl. 21.

Katrine Schmidt Band

Sanger og sangskriver Katrine Schmidt har siden 2012 været en aktiv del af den danske folk- og roots scene, hvor hun har medvirket i flere forskellige konstellationer. Hun kommer ud af et miljø og en opvækst, som har været fyldt med kraftige inspirationer fra de traditionelle amerikanske genrer. Her er det især de mandlige barytonstemmer inden for country, folk, jazz og roots-musik, hun har kunne spejle sig i.

Katrine Schmidt albumdebuterede på fornem vis under eget navn i 2021 med ”Laying My Burdens Down”, og det er blandt andet sange fra denne udgivelse man kan glæde sig til, når hun kommer til Vershuset med sit band og fylder salen med lækker roots, country og folk.

Katrine Schmidt Band spiller lørdag 17. september kl. 21. Dørene åbner kl. 20.

Billetsalg og mere info: www.vershuset.dk

Kommentarer