Næstved By

Berømte kostumer fra Dansk Melodi Grand Prix

Hvis du er en ægte Grand Prix-fan, bør du se Birthe Kjærs røde kjole! Foto: Danmarks Radio

Kan du huske Birthe Kjærs ikoniske røde kjole fra 1989? Den og andre fantastiske kostumer fra Dansk Melodi Prix’s historie kan du nu se på Næstved Bibliotek fra mandag den 30. januar til lørdag den 18. februar.

Det danske Melodi Grand Prix kommer til Næstved lørdag den 11. februar, og det betyder glimmer, pailletter og flotte kostumer. Med hjælp fra DR kan vi nu præsentere tre flotte Grand Prix outfits, som du kan se på Næstved Bibliotek.

Grand Prix i hjertet
Melodi Grand Prix har en særlig plads i hjertet hos mange danskere, og man har nu muligheden for at komme helt tæt på flere af de store stjerners tøj og fornemme vingesuset fra Schweiz, Malmö og Rotterdam.

De tre kostumer er Birthe Kjærs røde kjole fra Schweiz i 1989, Emmelie de Forests kjole fra 2014, hvor den europæiske finale blev afholdt i Danmark, samt Fyr og Flammes jakke fra Rotterdam 2021.

Kostumerne, som er udlånt af Danmarks Radio, kan ses i perioden mandag den 30. januar til lørdag den 18. februar i den betjente åbningstid: Hverdage kl. 10.00-17.00 og lørdag kl. 10.00-14.00. Se kostumerne i X-rummet på Næstved Bibliotek.

Kommentarer